reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

U nas angina ropna u Majki.
Już było dobrze wczoraj a tu koło 23 płacz. Gorączka. Mąż zmierzył i prawie 40 stopni. Ubralam ją szybko i mąż pojechał do szpitala na dyżur. Szybko go przyjeli i za jakąś godzinkę był w domu. A Majka dostała czopka-dopinga i jak otworzył drzwi do domu to ona do mni po swojemu zaczęła nawijać. Rozbudziła sie i a zabawę ją naszło. Spała z nami - obylo sie juz bez zbijania gorączki. Wstały już. Leki wzięte i czekam co mnie dziś czeka :)

reklama
Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka!!
My sie w koncu wygrzebalismy,na szzescie jednak wstrzymalam sie od lekarza i obylo sie bez antybiotykow;-) Dzieci sie pieknie same wykurowaly.Podawalam tylko witaminy i smarowalam pulmexem no i paracetamol.
Za to mnie gardlozaczyna znow bolec cholercia!
Pogoda nas ciagle nie rozpieszcza ,,znow pada..A moi rodzicie dzis jada na wczasy nad morze..ale im zazdroszcze...Jezu jak przychodzi latomam taka nostalgie za wczasmai,nie bylam juz tyle lat..Powaznie,nigdie nie bylismy od wielu wielu lat..Zawsze wyjad do Pl i koniec urlopu..buuuuuuuuuu Ale kiedys sobie odbije!!Mam taka nadzieje..

iws to miałaś nerwowy wieczór - najważniejsze że już jest ok. Jeszcze raz kochana
WSZYSTKIEGO DOBREGO:-)

kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg

moniora ale jaja z tymi zębami! Tak myślałam że teraz pójdą wszystkie na raz! Biedaczek.

gastone tak właśnie myślałam że co roku wycieczka do polski a potem to wiadomo że finanse nadszarpnięte i urlopu brak. A może w zimie uda się gdzieś skoczyć?

Yen - dzięki. I pozostałym kobitkom za życzenia.

A wieczór - dobrze że tylko angina. Lekarz w szpitalu powiedział, że przyszła dwójka dzieci z sepsą więc jak zobaczył u Majki tylko tyle to odetchnął :) A odpukać już jest lepiej choc po oczach widac zmęczenie. Dzielna ta moja dziewczyna. Ale jak jej przebieram pieluchę to od razu zaciska nogi bo się boi że czopson znowu będzie grany! Mój cwaniaczek.

Iws no to Ci sie corcia na urodziny rozchorowala:(
Kochana wszystkiego najlepszego! duzo zdrowka, szczescia i cierpliwosci:) i aby kazdy Twoje dzien byl taki piekny i kolorowy jak ten bukiecik:* buziaki:*

Moniora wyobrazam sobie co przezylas;( biedaczek maly:( u nas nie wiem nawet po ile wychodzi tych zebow ale marudy dalej daja popalic:/

Gastone Wy to chociaz do Polski na urlop jezdzicie a my z M to nigdzie nie bylismy..jedynie wyjazdy byly wczesniej jak malych nie bylo weekendowe, najczesciej na zawody motocrossowe jak startowal..M ma prace taka ze jak sezon to nie mozna wyjechac nigdzie i dlatego a po sezonie to juz nam sie nie chcialo a teraz dzieci to wogole..

Ostatnia edycja:
dziewczyny z IRl i UK prosze o opinie jakie kosmetyki dostepne tu uzywalyscie dla noworodkow...
wiem,ze najlepsze sa tu Johnson's ale... one maja bardzo ostre zapachy i tak sie zastanawiam czy one sa delikatne dla noworodka? ja je zaczelam uzywac jak moja Julka miala 7-8 miesiecy, a teraz to nie wiem co wybrac.... ?

Milena....Johnson jak dla mnie to najgorsze badziewko...u nas sie wogole nie sprawdzil- uczulal, wysuszal skore...:shocked2:
Wedlug mnie najlepszy to Avent..:-) Magic Cream suuuper, Talk in liquid tez swietny ...Zreszta zerknij sobie oni maja cala serie. Z tym ze sa one drozsze od Johnson...ale u nas sie sprawdzily i do tej pory tylko tych uzywamy..

reklama
Do góry