reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Hej dziewczyny widze ze frekwencja spadla :(

Gosiu u nas jakos tak dzien tak szybko mija ze nie mam czasu na nic:sorry2: Dziewczyny sa bardzo absorbujace tzn pieknie sie ze soba bawia ale chca zeby mamusia tez uczestniczyla w tych zabawach..

Co do pogody u nas tez z dnia na dzien sie popsula..wczoraj okropnie wialo.
Teraz to juz chyab na dobre moge pochowac letnie rzeczy ;-)

Kurcze ja to tak sie ciesze ze u nas szczepienia sa za free. I to 6w1 plus pneumokoki i meningokoki. Ciekawa jestem kiedy w Polsce tak bedzie ze opieka socjalna bedzie na takim poziomnie jak tutaj, ze szczepienia beda za free i tabletki antykoncepcyjne...
My np to ze nie przkeraczamy jakiegos tam progu zarobkowego oboje z mezem mamy tez kartu upowazniajace as do darmowych lekow (tych z recept)...

reklama
My tez mamy medical card, leki za darmo i wizyty tez:-)
Szczepionki pneumokoki itp tez :-)

Jola wyslalas cus dla mnie? Nie moge sie jak zwykle doczekac :-)))

rabbit a jeśli można wiedzieć to w jakim laboratorium pracujesz? Bo ja w serologicznym...

Ja czytam was na bieżąco ale nie mam teraz na nic czasu, szkoła, dom, dzieci - staram się jak mogę ale jest ciężko...

My już dawno po szczepieniach, w lipcu by ly i dopiero teraz za kilka lat, nie mam z tym jakiegoś szczególnego problemu, są dwa wkłucia, ale pani robi to tak szybko że płaczu jest kilka sekund i wychodzimy,

Ja jutro na pierwsze zajęcia, z jednej strony dołuje mnie mysl weekendy od 8 do 18 siedzenie, z drugiej strony lubie to, troche inny świat, a przedewszystkim ide z moją psiapsiólką z liceum razem i znów się zeszłyśmy :-)

Moje od paru dni posmarkane, zdolówałam sie bo zapchany nos to nerwa w spaniu, ale o dziwo robimy kąielowy rytuał i moga odychac noskami w nocy, i aga przespała ostatnio 3 noce bez mleka i się nie budziła zbytnio, niewiem co chodzi :szok:

Moje od paru dni posmarkane, zdolówałam sie bo zapchany nos to nerwa w spaniu, ale o dziwo robimy kąielowy rytuał i moga odychac noskami w nocy, i aga przespała ostatnio 3 noce bez mleka i się nie budziła zbytnio, niewiem co chodzi :szok:[/QUOTE]

Dorasta pewnie :)
Ja sie modle zeby moje nie zalapaly nic ode mnie, bo ja tez posmarkana ;)

reklama
Do góry