Gastone ty to masz dobrze, trojka dzieci i jedna impreza

))fajnie ze udana i dziaciaki zadowolone. Mowisz, ze Twoje szoguny. A ja wlasnie tak obserwuje ostatnio, ze moje dziewczyny byly takie rozbrykane a teraz jakby troche sie uspokoily, rozwazniejsze sie robia chyba z wiekiem

sa takie super teraz, gadamy i gadamy, rozmowy i pytania sie nie koncza

Ale wiadomo, ze caly czas to grzeczne nie sa, nie sluchaja sie tez czasem..wczoraj obejrzalam przypadkowo supernianie, byl odcinek z chlopcami blizniakami 3-letnimi, jednak sie ciesze, ze mam dziewczynki

zastosowalam dzisiaj sposob superniani nawet i dziala! julka rano rozsypala puzzle po podlodze, kazalam jej posprzatac a ona ze nie i robi swoje, powtorzylam ona dalej nie, powiedzialam ze bedzie kara zaraz jak nie posprzata, upierala sie wiec ja do kata posadzilam, ryk byl. Wytlumaczylam jej za co, posiedziala 2 min (ilosc minut zalezna od wieku) przytulila sie, dala buziaka, pytam sie czy idziemy posprzatac puzzle a ona ze tak, dalam jej kartonik, posprzatala:-)a julka to taki uparciuch jest i zdziwilam sie naprawde, ze to tak zadzialalo na nia

oj beda kary

a najlepsze ze wczoraj jak ogladalam one tez patrzaly troche i Majka jak julka siedziala w kacie, usiadla kolo niej i mowi widziś Julciu maś kaje, bo nie słuchałaś mamusi, jak chopcik

musiś popsiątać i gziećna być
Anka38 wow no to wesoło u Was musi być a będzie jeszcze weselej

macie 4 chłopców? Ile maja teraz? Uciesza sie jak sie malenstwo pojawi