reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze fotki :)

dzieki :-D jesli chodzi o podobienstwo, to Filip wbrew temu, co mowicie jest moim klonem (doslownie, jak bylam w jego wieku wygladalam jak Filip), a Maks klonem 100% Dawida :-) i nie wiemy, do kogo jest podobny Felo, po prostu taki mix nasz, sam do siebie poki co ;-)

za wsie komplimenta dziekuje :-)

reklama
aenye zajebisty wózio:-D, jak karmisz to widzę pieluszkę bobas:-D lansik ;-) a Twój chłop to faktycznie jak dąb:-D

no dobra teraz serio. super zdjątka, super rodzinka, super krakersik z Ciebie:)
a powiedz mi co bierzesz?:-D bo na każdym zdjęciu taka zadowolona z życia jesteś, że tylko podziwać:)

dzięki Tobie wezmę się za siebie:-D buziak

p.s. Twój Massio ma chyba mega podobne oczy do mojego Niko.... teraz Młody ma rkótkie włosy jak Maks i te oczy tak podobnie wyglądają... muszę wkleić fotę to sama ocenisz....

morgaine :-D takich oczu jak moj Masio to nie ma nikt :-D hehe zartuje, ale bez kitu, wszyscy sie nimi zachwycaja, bo ma meeeeeega dlugie rzesy, ciemne oczy prawie czarne, i standardowe haslo 'ale masz sliczne dzieci, ale Masio, te oczy!..", w ogole ma swoj fanclub w pkolu ;-) wszystkie panie jego ;-) i mowia o nim 'czarodziej' ;-)
wklej foty to porownamy!

a lansik jak zawsze ;-) karmiaca mama, pieluszka bobas (uwielbiam je!) i 15 bransoletek z atmo (asia ;-) allegro tym razem). a co!

morgaine, a biore: czysta kofeine, prozac i czasem troche koki, bo momentami niewyrobka.

IMG20110509_003.jpgIMG20110509_005.jpgIMG20110509_017.jpgIMG20110509_006.jpgIMG20110509_012.jpgIMG20110509_009.jpgIMG20110509_008.jpgIMG20110507_001.jpgIMG20110509_004.jpg
pencil.png
a to nasz dzisiejszy spacerek:)

Załączniki

• IMG20110509_002.jpg
    IMG20110509_002.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Laski, boskie te Wasze dzieciaczki :-).

A teraz mój Skarbek:

mój pokąpielowy śpioszek.
100_4828.jpg

Tymcio w wersji blue i w trampach of course - zaraz będą za małe ;).
100_4823.jpg

Do góry