reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

W związku z tym że kolejne zainteresowane przybywają jako samozwańczy instruktor prozwolę sobie przedstawić program na dziś. Jednocześnie uprzejmie proszę o nie forsowanie się. Zatem do dzieła. Stawiamy krzesło, powolnym ruchem sadzamy pośladki > W przypadku nadmiernego zmęczenia uzasadnione jest pozostanie w tej pozycji na dłużej:tak:Jeśli już czujemy się na siłach szybciej ( nie przesadzając z szybkością) unosimy palec wskazujący jeden raz do góry i powoli opuszczamy wściskając na drukarce przycisk ON. Jeśli czujesz że już więcej nie dasz rady śmiało odpocznij:tak:Ponownie unieś palec i opuszczając go powoli wściśnij przycisk OFF. :tak: Serię powtórz raz (poziom dla zaawansowanych 3Xseria). Kolejne ćwiczenia już jutro a te które jeszcze do klubu nie przystąpiły serdecznie zapraszam na zajęcia. Wstęp bezpłatny:-)

Oczywiście należy pamiętać o ręczniku, żeby mieć czym pot ścierać no i obowiązkowo należy pamiętać o butelce wody! :-D

A ja właśnie się zmierzyłam i w pasie 84cm :tak:(szkoda tylko, że w biodrach dwa razy więcej :dry:).

reklama
hahahahahahaha Morka chyle czoła !!!
była byś rewelacyjną instruktorka fitnes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oczywiście zapisuje się ! już dzisiaj wykonałam jedną serie i starczy bo mi zakwasy wyjda :-)

Morka jesteś genialna - jutro od rana wpadam przeczytać ciąg dalszy ćwiczeń, bo pierwsze zajęcia bardzo udane - o ile sie po nich jutro podniosę rzecz jasna:)))

morka na takie ćwiczenia się piszę... innych nie muszę bom se gorset kupiła i już jestem szczupła.. :-D:-D

A jak sobie kupię takie cudo jak Kaja i do tego uskutecznie morki ćwiczenia to będzie jeszcze lepszy efekt, co nie?:-D

reklama
Tiaaaa, a później będziemy czytały w brukowcach o mamuśkach alkoholiczkach, które ślęczą nad jakimiś podrukowanymi kartkami z połówką w ręku i złapać oddechu nie mogą, bo gorset przyciasny :-p

Do góry