reklama
morka
Fanka BB :)
W związku z tym że większości spodobała się pierwsza seria ćwiczeń podaję zestaw na dziś. W związku z tym że ćwiczenia te będą nieco żmudniejsze na pierwszy raz warto poprosić o pomoc męża, koleżankę, sąsiadkę, listonosza lub wszystkich razem wziętych
Po pierwsze powtarzamy wczorajszą serię ( oczywiście jeśli zakwasy już ustąpiły). te Panie które od wczoraj nie wstały jeszcze z krzesła lub co gorsza na nim zasnęły proszę o powstanie lub przebudzenie. Po powtórzeniu serii proszę powoli wstać ( tak jak poprzednio nie forsujac się). Maksymalnie pięcioma krokami zbliżamy się do kartki papieru. Unosimy dłoń ku górze a następnie powoli opuszczamy. Próbujemy unieść kartkę . Jeżeli nie dajemy rady w tym momencie prosimy listonosza , męża, kochanka etc. o wsparcie. Tym które same podniosły kartkę wróżę szybszy spadek wagi. Trzymamy kartkę oburącz i udajemy się w spowrotem. Zasiadamy na krześle próbując nie przyspiać. Wkładamy kartkę do drukarki a drugą dłoń wyciągamy w podzięce do listonosza
Jest to konieczne jeżeli chcemy zachować pozytywne wrażenie
Na dzisiaj nic więcej nie zalecam
Powodzenia i proszę się nie poddawać. Pierwsze razy są najgorsze
Macy odchudzanie wymaga poświęceń
Jeżeli nie posiadasz drukarki sugeruję jej zakup
Kacha

Kaja bez wspomagaczy
Szanse muszą być równe
PS i żadnych landrynek nie żremy Drogie Panie. Nawet kwaśnych!!!!!!!!!!!!!!!!

Macy odchudzanie wymaga poświęceń

Kacha

Kaja bez wspomagaczy

PS i żadnych landrynek nie żremy Drogie Panie. Nawet kwaśnych!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Morka, Kacha jesteście super 

a wafelkiPS i żadnych landrynek nie żremy Drogie Panie. Nawet kwaśnych!!!!!!!!!!!!!!!!

ja poszukałam tych ćwiczeń i dodałam do zakładek i na razie tyle

Pasibrzuch
Morka, kochanka to ja bym o coś innego poprosiła 

ASIAX
Poprawiłyście mi humorek, ja też wydrukowałam A6w i zniosłam kartkę do sypialni, leży tam już 4 dzień, aha jeszcze wczoraj przeniosłam kartkę z półki na stolik:-):-):-)

reklama
Podziel się: