reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ja moja na lewej nosilam pod koniec ciazy i tak sie przyzwyczailam, ze teraz ciezko na prawa wlozyc.

reklama
I ja dołączam do grupy A6W!! :) Od dziś!! ;) Od teraz!!
Idę ćwiczyć!!
Będę jak Tysiolek - rano i wieczorem ;D

A obrączkę wcisnęłam i nie mogę jej zdjać!!

a ja przestałam ćwiczyć w domu, bo zaczęłam prace ogrodnicze! przekopywanie, grabienie, wywożenie chwastów na taczce, bieganie, krzątanie się, planowanie, sadzenie .... ćwiczenia póki co niepotrzebne :)

Ja w weekend postanowiłam sobie zrobić wolne od ćwiczeń :zawstydzona/y: Ale dziś rano a6w pełną parą ;-) zobaczymy, jak będzie z motywacją, bo nawet bez ćwiczeń waga cały czas leci ... już trochę wolniej niż na początku, ale jednak ... w zeszłym tyg poszłam polować na jeansy i wcisnęłam tyłek w 2 rozmiary mniejsze niż przed ciążą :rofl2:
a z palcami u mnie odwrotnie ... w ciąży schudły, a teraz już na prawdę muszę obrączki pilnować, bo leci strasznie ... a do złotnika jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją wreszcie zmniejszyć ...

a ja w ciąży od początki nie nosiłam obrączki bo mi palce puchły , a teraz na lewej bo tak przywykłam.

JoL, Tobie to ciaza generalnie sluzy, jak tak chudniesz. :-D

Morka, tak patrze na Twoj suwaczek. Jaka Bunia?! No przeciez Bube masz! :-D

Co do obraczki to ja przez cala ciaze nosilam i teraz tez nosze , jeli chodzi o figure to ja jestem ze swojej zadowolona , tylko trzeba zbic faldke brzuszna , ale cwicze aw6 i widze juz rezultaty dzisiaj dzien 6 .

reklama
Do góry