reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
patrysia siostra mojej mamy była bardzo szczupła i kiedy zaszła w ciaze- pierwsze rozstepy zaczely jej sie pojawiać praktycznie odrazu,kiedy zaczal rosnac jej brzuszek. i teraz żaluje,bo kupiła sobie balsam który był od 4miesiąca i czekając na ten 4miesiąc już się kilku dorobiła :)

Ja na rozstępy póki co polecam Fissan. To jest bardziej maść niż krem, ale za to super natłuszcza brzuszek (mnie skóra zaczęła się łuszczyć, a oliwka nie pomagała). Nie jest jakiś super drogi, kosztuje ok 20 zł, a jest wydajny bo nie ma konsystencji mleczka. Jedyny minus to jego zapach, jakoś nie podszedł ani mnie ani mojemu M. Ale za to brzuszek super nawilżony :-)

Dziewczyny, a co myślicie o pasach ciążowych? Planuję kupić gdzieś na jesień, wydaje mi się, że zawsze to dodatkowe ocieplenie dla brzucha.

reklama
Dziewczyny, a co myślicie o pasach ciążowych? Planuję kupić gdzieś na jesień, wydaje mi się, że zawsze to dodatkowe ocieplenie dla brzucha.

ja w większośći mam długie tuniczki wiec mi niezbyt pasować będzie bo nie będę tuniki podwijać a jak będzie wystawać to też nie ciekawie :no:
no i ocieplenie ze spodni na brzuszek będzie wiec raczej mi się to nie przyda :no:

Do góry