Kubiaczka
Fanka BB :)
Ja nie miałam zamiaru tego zamawiać, bo nawet nie wiem po co miało by to służyć...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pasibrzuch tu nikt nikogo nie przekonuje tylko kazdy wyraza swoje zdanie ,w koncu po to jest forumI nie chodziło mi o to, ze zapominam ,e jestem kobieta bo nie kupuje sobie drozszych staników czy ciuchów.Poprostu majac do dyspozycji 100 zlotych miesiecznie na ciuchy nie kupie stanika za ta cene tylko np za 30zł,i reszte moge przeznaczyc np na buty dla dziecka
Chyba ,ze byłoby mnie stac na takie ceny to czemu nie:-):-):-)
To ma sens, bo jak przyjdą mrozy, to sama rozpięta kurtka może nie wystarczyć... ja na pewno kurtkę kupię, bo jak zmarznę, to zaraz jestem chora.O pasie myślałam pod kątem zimy, bo nie wiem czy będę kupowała specjalnie kurtkę na końcówkę ciąży i byłaby to dodatkowa warstwa, a same spodnie z golfem to wydaje mi się troszkę za mało.
Ech, może jakaś przewrażliwiona jestem, albo po prostu rozdrażniona powrotem do pracy![]()
Swoją drogą wydaje mi się, że tracę w niej czas, który mogłabym poświęcić na bardziej świadome przygotowanie się do przyjścia na świat naszego dziecka. A tak nawet nie mam siły porozmawiać wieczorem z maleństwem, bo zasypiam o 9 :-(
a może lepiej kupić jakiś polar pod kurtkę ? bo ten pas to cienki jest chyba ze są jakies grubsze ???O pasie myślałam pod kątem zimy, bo nie wiem czy będę kupowała specjalnie kurtkę na końcówkę ciąży i byłaby to dodatkowa warstwa, a same spodnie z golfem to wydaje mi się troszkę za mało.
Moim zdaniem wychodzenie w zimę bez kurtki to gotowa choroba, szczególnie w ciąży... ja bym od razu się rozchorowała, ten pas to chyba nie pomoże, jak będzie -5st...a może lepiej kupić jakiś polar pod kurtkę ? bo ten pas to cienki jest chyba ze są jakies grubsze ???
a w ogóle to piersi mi strasznie marzły w 1 ciąży wiec ja sobie nie wyobrażam nie mieć kurtkidobrze ze mam rozszerzany płaszczyk na dole bo chyba w niego wejdę
![]()
Moim zdaniem wychodzenie w zimę bez kurtki to gotowa choroba, szczególnie w ciąży... ja bym od razu się rozchorowała, ten pas to chyba nie pomoże, jak będzie -5st...
Wyb czarną i troche załujeJa tez uzywam tylko oliwki.
SylwiaSuper, ta druga bluzeczka mi sie podoba, jaki kolor wybralas?
No właśnie Gosia napisała, że sobie nie wyobraża nie mieć kurtki, a to na jej posta odpisałam...Nikt nie mówi o wychodzeniu bez kurtki :-) tylko kurtka może nie chcieć się dopiąć ;-)
No właśnie Gosia napisała, że sobie nie wyobraża nie mieć kurtki, a to na jej posta odpisałam...