reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ivi to zależy jakie kupisz ja przed ciążą kiedyś jak miałam blisko do H&M to tylko sie tam ubierałam :tak: spodnie kupowałam i po 80zł i po 120zł i były i droższe więc może akurat te co kupiłaś były w takiej cenie no i może ciążowe są ciut droższe :tak:bluzeczki 50zł czy 80zł czy cienkie koszulki i po 30zł były ale i takie po 150zł :tak: osobiście jak coś kupiłam to na długo miałam i nic sie z nimi nie działo:tak:

reklama
Mam parę rzeczy z H&M i to używanych z allegro i są całkiem całkiem. Nie są zniszczone ( w końcu noszone raptem parę miesięcy), wygodne i tanie. Np. za spodnie z dresu zapłaciłam 10 zł. Ważne, żeby nam z tymi brzucholami wygodnie było ;-)

mi jeszcze się ponczo podoba może sobie kupię zamiast polaru:tak:
np takie jest fajne Cudowne jesienne PONCZO z GOLFEM _kolory (702108556) - Aukcje internetowe Allegro

ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

Ja wczoraj kupiłam sobie spodnie jeansowe ciążowe za 116 zł. Ale byłam w ciężkim szoku bo były strasznie długie.
Kupiłam sobie też sukienkę taką na teraz w lumpieksie. Super.

ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

bardzo fajowe ciuchy:tak:

dzieki dziewczyny...zawsze lubiłam zakupy i eleganckie rzeczy...jedyne do czego teraz nie moge sie przyzwyczaić to płaskie buty:baffled: zawsze kochałam takie na minimum 8 cm obcasa...a teraz ta moda na platformy...ale od czasu do czasu jeszcze zakładam moje 15 cm platformy:-D

margolia super ciuszki:-) o kurcze podziwiam ja teraz w plaskich ledwo chodze, a juz widze siebie w szpilkach hehe 2 kroki i lezalabym na ziemi;-)

reklama
Do góry