reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Hello Co do krwawienia to do 8 tygodni coś tam się może sączyć, a potem karmiące piersią mają spokój z krwawieniami :tak:;-)

reklama
A ja dzis poszlam na spacer. Musialam zmienic otoczenie, zeby nie zwariowac. Tylko co z tego, jak caly czas, zamiast myslec o czyms innym, to myslalam, czy Matteo placze i chce jesc, czy spi:cool2: Ale jak wrocilam zastalam spokoj i cisze w domu. A z okazji mojego spaceru, odwazylam sie wyjac moje jeansy sprzed ciazy i weszlam w nie slicznie:tak:;-) jakies 2 kilogramki musze tylko zrzucic:cool2:
O Ty małpo:-p Mi zostało tylko 15:-D:-D:-D O dżinsach mogę zapomnieć:cool2:

Ja powiem że mnie do M ciągnie(już nie mówie jak M do mnie hehe) no ale jak i u was ten strach(no ale co się dziwic co niedawno też rodziłam)te szwy nie wiem ile zostało czy coś zostało z rozpuszczalnych bo te nierozpuszczalne mam już ściągniete:tak:no ale sam fakt że mnie tam szyto i kurcze powiem że jak tak patrze na to miejsce gdzie miałam te szwy nierozpuszczalne az cirki przechodza i nie wiem te 6 tyg.bite będe czekać...:cool:
Ja o tym nawet nie myślę:no: Z Szymem jeszcze po pół roku od porodu czułam ból przy stosunku:baffled: Spróbujemy gdzieś za miesiąc, może tym razem będzie lepiej:tak:

ja jestemponad 3 tygodnie po porodzie i nadal mi coś tam leci - jednego dnia bnardzo malutko a drugiego dnia spowrotem czerwień ze mnie płynie :) ale do 6 tygodni mam nadzieje się unormuje bo już patrzeć na podpaski nie moge !!!

My byłyśmy dziś w Kościele. Troszkę się bałam jak Mała zareaguje na głośne śpiewy i gre na organach. Nie umiałam wyjść z podziwu, Karolina całą Mszę przespała jak mały aniołek :)
Wczoraj zakomunikowałam mojemu M, że kochać będziemy sie dopiero jak będziemy chcieli 2 dziecko, a on mi na to, że to nie jedyna dziura. Uśmiałam się jak nigdy. Juz to widze jak dobiera się do mnie od drugiej strony. Szybciej by na mnie zwymiotował. U nas nie ma lekko. My sie nie zabezpieczamy, i nie wyszliśmy na tym źle. Dopiero po 3 latach wpadliśmy ( tak właściwie to uznaliśmy, że czas najwyższy na dziecko). Gumki odpadły na samy początku, bo po nich wszystko mnie swędziało, tak samo jak po plastrach, a po tabletkach przytyłam 10 kilo.U nas najlepszą antykoncepcja jest jej brak :)

my dzis tez bylysmy na spacerku:-) ale mala zadowolona byla,a jak wrocilam to pierwszy raz oba cycki na raz zjadla i jeszcze malo bylo;-)
szkoda tylko ze u na s tak kiepsko odniezone...mała skakała w wózku przez te śniegi.no ale pierwszy spacer zaliczony!:tak:

Dziewczyny czy Was tez jeszcze czasami tak pobolewa brzuszek?
kurcze mnie dzisiaj tak boli jakbym miała okres jutro dostać - coś mnie kłuje w okolicach jajnika - nie wiem czy to normalne ze w połogu pobolewa brzuszek czy może mam zacząć sie martwić?

Mi właśnie dzisiaj tak bolało ale zaraz po tym jak się zaczeło szłam kupke zrobić i potem jeszcze pobolewało ale teraz nie wiem czy powodem tylko kupka była bo ogólnie codziennie się wypróżniam ale nie bolał tak brzuszek:dry:

reklama
Ponoc czasem tak boli, bo macica sie obkurcza...
Mnie kilka dni po porodzie okropnie bolał, a teraz tylko czasem i o wiele lzej... :tak:

Do góry