reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

oj oj..Julien - zdrówka - Trzymaj sie "chłopie"!!! ..moze zmiana klimatu, podróz, stres przed podrózą..duzo wrazen..i stad wymioty..oby!:tak:

reklama
Julien-zdroweczka...Cicha a moze cos zjadl co mu sie do zoladka przykleilo?Jakas skorka od pomidorka albo cos takiego i stad te czeste wymioty...:confused:

Dziekujemy dziewczyny i donosimy, ze wyglada t na przejsciowe przytrucie czy cos w tym stylu bo juz dzis bylo duzo lepiej. W sumie caly dzien prawie nie jadl (choc bardzo chcial ale mu nie pozwalalam) bo pochrupal troche wafla ryzowego, zjadl banana i mus jablkowy i tyle - ale juz niczego nie zwrocil a temperatura po zbiciu chyba nie rosnie (sprawdze na wszelki wypadek przed snem). Ogolnie to byl nawet w formie choc przylepka straszna - ale to chyba rezultat powrotu do domu po czterodniowej nieobecnosci a nie choroby:-):-)

Julek wracaj szybko do zdrowia!!!! Cicha to dobrze, że to przejściowe. Pierwsze co to pomyslałam o wirusie rota. Naszczęście to nie to. Trzymajcie się ciepło:-)

Julek zdrówka!!!

Dziewczyny a ja mam pytanie, ile wasze dzieci piją dziennie i co im dajecie do picia????????????????????????????
bo dzisiaj niania mi zasugerowała że Iza bardzo dużo pije, i nie wiem teraz czy to dobrze czy też mam się martwić.:dry::confused:

reklama
Ola pije cherbatki Hippa około 250 ,300 milit dziennie . Jest to duży kubek niekapek. Oprócz tego kompoty, zwykłą cherbatę, soki.
Irmaa a w mieszakniu nie masz za gorąco? Może wyszusza jej sie gardzioło i stąd to picie. Zresztą co Wy chcecie od małego bąbla jak ja, jak mnie najdzie to potrafię pić cherbatę za cherbatą. Sądze, że to zależy od organizmu:-):-)

Do góry