reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Irmaa oj to się wam porobiło. Zdrówka dla smyków i dużo siły dla ciebie
Matek ma paznokcie ok ale rosną mu bardzo szybko. Teraz to tylko pilnuję bo się nauczył sam obcinać. Dzisiaj go złapałam z Magdy szkolnymi nożyczkami:szok:Jak go spytałam co robi to mi powiedział że mu coś przeszkadza i musi obciąć

reklama
Irmaa oj to się wam porobiło. Zdrówka dla smyków i dużo siły dla ciebie
Matek ma paznokcie ok ale rosną mu bardzo szybko. Teraz to tylko pilnuję bo się nauczył sam obcinać. Dzisiaj go złapałam z Magdy szkolnymi nożyczkami:szok:Jak go spytałam co robi to mi powiedział że mu coś przeszkadza i musi obciąć
Irmaa trzymaj sie!!!
u nas to samo z obcinaniem ale na szczęście na razie tylko z cążkami - trzeba je dobrze chować, nożyczkami nie obcinamy i zazwyczaj jakieś leżą pod ręką więc mam nadzieje że nie wpadnie na to żeby nimi obcinać :tak:

U nas znowu panuje tzw grypa żoładkowa, wszystkie dzieci we wsi chore:-D Wojtek ma goraczke ale jakoś się trzyma tzn nie ma innych objawów charakterystycznych dla przebiegu tej choroby

Wojtusiu trzyma kciuki, żeby Cię żadne świństwo nie dopadło, a zwłaszcza teraz gdy jest tak ciepło. Zresztą życzę tego całej Waszej rodzince. A gorączka szybko minie!

Wojtek, trzymaj się chłopie.

My nadal walczymy z tym Wojciaszkowym uczuleniem. Ostatnio było prawie dobrze, ale skończyło mi się Claritine i stwierdziłam, ze zrobię eksperyment i nie będe mu dawać, to zobaczymy jaka będzie skóra. Nie daję mu 5 dni i od wczoraj znów wysypka na nóżkach. :baffled::baffled:
Jutro ide po nową porcję Claritine. Najgorsze, że nadal nie wiem, co to może być. :baffled:

Wojtek, trzymaj się chłopie.

My nadal walczymy z tym Wojciaszkowym uczuleniem. Ostatnio było prawie dobrze, ale skończyło mi się Claritine i stwierdziłam, ze zrobię eksperyment i nie będe mu dawać, to zobaczymy jaka będzie skóra. Nie daję mu 5 dni i od wczoraj znów wysypka na nóżkach. :baffled::baffled:
Jutro ide po nową porcję Claritine. Najgorsze, że nadal nie wiem, co to może być. :baffled:

Mamoot a ja sie własnie zastanawialam ostatnio co u was wyszło z uczuleniem ...
a moze to cos pokarmowego? myslisz że to niemozliwe?

reklama
Baśka, mało prawdopodobne, bo nadal jest przede wszystkim na nogach i na pupie. Poza tym, jak mieliśmy w domu tego wirusa żołądkowego, to Wojtek przez jakiś tydzień był na diecie: bułka z masłem, żółty ser, gotowany kurczak, ryż, marchewka. Mało prawdopodobne, żeby cos z tego uczulało.
Dostaliśmy dziś skierowanie do alergologa.

Do góry