reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Kup nowe filtry i czesto wymieniaj a nie czyszczona klima również w aucie to dramat same grzyby i bakterie trzeba czyscić przynajmniej 1 raz do roku.

i tu polecam - bo my kupilismy i moze tez poniekad mala dzieki niemu juz nie kaszle?...JONIZER POWIETRZA - oczyszcza powietrze ...

Fredzia- zycze Wam z calego serducha aby juz postawiono odp. diagnoze i choroby poszly precz!

Fredzia, zdrówka dla Was.

Wojtuś, trzymaj się i zdrowiej szybko.

U nas zapalenie oskrzeli u Wojtka na jesieni tez było leczone w domu.

Wojciaszek pewnie zostanie w domu do końca tygodnia, bo jakoś codziennie stwierdzamy, że jeszcze nie powinien iść do przedszkola. Ale na dwór już wychodzi, tylko unikamy kontaktów z innymi dziećmi.

Z odpieluchowanie Stasia idzie lepiej. Od 5 dni lata w majtkach i dziś przez cały dzien suche. Wszystko w nocniku. Oby tak dalej. :-)

dziękujemy. Dzisiaj cała noc przespana ( zakaszlała 2 razy) i rozrabia od 5. Mam nadzieje, że nie zapeszę idzie na poprawę. Spacerki po deszczu robią swoje:-):-):-):-):-).

Mamoot, ja Oldze jeszcze nie ściągnęłam pieluchy tak "na dobre". Moim światełkiem w tunelu jest to, że jak zrobi w majtki i spodenki, to przychodzi i prosi o przebranie a Miki mógł tak biegać przez cały dzień ;-)
Fredka, dobre wieści

Fredka dobrze ,ze lepiej... :-)

Moja mloda za to mi cos od wczoraj kaszle,katar do tego....i jutro nie pojdzie do przedszkola chyba....

reklama
Do góry