reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Wojciacha cos jednak wzięło, bo musiałam go dzis z przedszkola z lekką gorączką odebrać. W dmu był jak zdrów, ale wieczorem temperatura mu urosła. Nie iwem, co dalej, ale jutro go do przedszkola nie puszczę. No i cały mój plan pracowy się zawalił, ale co robić.

zdrówka małym i dużym!!!
u nas przecikaszlowo tez sinecod
a ja mam problem z Bartkiem akurat bujamy sie z problemem już chyba z miesiąc - Bartke koło oczka ma krostki - lekarz zalecił oksycort A- znikały i pojawiały się jeszcze bardziej, po masci z antybiotykiem nei znikały w ogóle - diagnoza więc że grzybicze, tydzien męczyliśmy się z syropem przeciwgrzybiczym - zmalała ich ilość ale generlanie koszmar żeby Bartek to pił nie podchodziło mu, no ale teraz przy antybiotyku wróciły jeszcze mocniejsze- normalnie dół już nie wiem co robić i swedzi go to :(

Wojtuś, zdrówka!

Baśka, a byliście u dermatologa?

Pani w aptece odradziła Acodin, bo jest zalecany od 6 lat, tym bardziej, że Martuś drobna- 16 kg, kupiłam Supremin (ten sam składnik co ma Sinecod). Noc trochę lepsza- o tyle, że Martunia nie kaszlała co chwilę, tylko miała kilka napadów kaszlu, po których na dłuższy czas zasypiała, jak wychodziłam po 7 z domu to spała jeszcze. Zobaczymy jak będzie dziś, jeśli nic się nie zmieni, to jutro znów do lekarza.

reklama
u nas na noc na kaszel też Sinecod. Tylko tyle, że ja go czasami podaje w nocy jak Ola ma atak. I przechodzi. Nauczyłam się też, że wietrzę mieszkanie. Wpuszczam trochę chłodnego powietrza. Bynajmniej Ali to pomaga. A te napady to mnie przy życiu trzymają.
Kasiu a jaki ma kaszel Martusia suchy krtaniowy czy mokry?

Wojtuś - zdrówka!
Baśka czytając Twoją wypowiedź nasuwa mi się moje ulubione powiedzenie jak nie urok to przemarsz wojska. Przerąbane masz. Trzymam kciuki. I może rzeczywiście idź do dermatologa.

Do góry