Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Usypia tak ok 21.

No i Mały chce chodzić trzymany za rączki,a nie zawsze mam jak to robić i jest płacz:-):-). No i potrafi mi uciekać,chowa się gdzieś po kątach

i strasznie lubi lusterko i patrzeć się za okno;-)I tak samo jest u nas 4-5 razy równo co 2 godz.Na razie udało nam się osiągnąć tylko to że Julek coraz rzadziej śpi z nami biore go do siebie rano ok5-6 jak mąż wychodzi.Mozecie powiedziec, jak czesto wstajecie do swoich dzieciakow w nocy? Oczywiscie odrzucajac te noce, ktore sa naprawde kiepskie, o ile sie nie powtarzaja.
Ja wstaje zazwyczaj 3-4 razy, ale zdarza sie wlasnie, ze czesciej - do 5 razy.
Jak to wyglada u Was?
Hi hi my od wczoraj też mamy szczoteczkę i jak na razie Julek ją gryzie jak gryzaka i bardzo mu sie to podoba.Codziennie przed kąpielą zanim tata przygotuje to Julek szoruje ząbkiNo właśnie,dziewczyny jak dbacie o ząbki Maleństw? Ja kupiłam już szczoteczkę i czyścimy dwa maleńkie ząbki Kacpra.;-);-)
Mam nadzieje że wejdzie mu tu w nawyk i nigdy nie będzie trzeba go do tego zmuszać.Hi hi my od wczoraj też mamy szczoteczkę i jak na razie Julek ją gryzie jak gryzaka i bardzo mu sie to podoba.Codziennie przed kąpielą zanim tata przygotuje to Julek szoruje ząbkiMam nadzieje że wejdzie mu tu w nawyk i nigdy nie będzie trzeba go do tego zmuszać.

tylko jakoś Kacper nie chce tyle jeść.Ja tez zachecam i tez mi protestuje i denerwuje sie, kiedy nie moze czegos dostac, ale wtedy wlasnie podnosi pupe do gory i odpycha sie jedna noga :-) Moze cos z tego bedzie...Marta-brawo dla synusia:-) ja czekam i czekam,próbuje ja jakos zachecic do raczkowania ale tylko się wkurza gdy nie moze czegos dostac