reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

Ania na szczęście nie obraca się na brzuch, ale za to ciągnie ją w moją stronę tak, że nad ranem dobija głową do szczebelków i nie umie z powrotem. Wkurza się i zaczyna marudzić. Muszę wstać i ją przełożyć znowu na środek łóżeczka.

Dzisiaj obudziła się o 5-tej. Dałam jej smoczek, ale jakoś nie umiała zasnąć, więc w końcu wzięłam ją do naszego łóżka i od razu zasnęła.

reklama
Moja też się w tę stronę nie obraca, więc mam na razie problem z głowy i nie wiem co radzić.

Za nami fajna noc. Poszła spać o 19.30, o 23.30 dostała mleko (150) i spała do 7.15:)

Ale u nas niestety w kratkę- raz fajnie, raz przeryczy pół nocy, bo nie może zasnąć.

a probowalas Trin nie dawac jej na noc smoczka,bo my wlasne tez mielismy problem co wypadl to bylo marudzenie,ale jak zastosowala ta metode z usnij wrescie smoczka rowniez odstawila,myslalam,ze bez niego nie zasnie,a tu niepodzianka,tak jak by go nigdy nie ssala:-)

A ja Jakuba muszę nastawić na mecze Polaków na MŚ siatkówce. Dziś obejrzałam, bo jadł o 5. Jutro też tak, a w niedzielę o 7 :tak:

reklama
Nasza ze smoczkiem tez skonczyla tak jak Natalka Maxin przy metodzie z "Usnij wreszcie" i z przekrecaniem ma tak samo jak Marysia gluszka - tez nie umie sie obracac przez sen. Obraca sie tylko na boczki.

Do góry