reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja na razie na minusie, ale chyba powoli nadrabiam!
kurdę, ale mnie muli <bleee>
a chciałam coś ogarnąć, ugotować zupkę i napisać te cholerne prace. :no:

ja na razie na minusie, ale chyba powoli nadrabiam!
kurdę, ale mnie muli <bleee>
a chciałam coś ogarnąć, ugotować zupkę i napisać te cholerne prace. :no:

widze że pogoda wszystkim dzisiaj sprzyja :(

dawaj dokładny temat co ma być zawarte w tej pracy a ja jutro ci napiszę naprawdę siedzę jutro sama w domku do 17 więc będę miała dużo czasu serio piszę

ja też jeszcze 3 prace mam do napisania na uczelnię... A nie chce mi się jak jasna cholera :)
A miałaś już mdłości jakieś do tego czasu?
Bo ja jak tylko czuję: jajka i papierosy :) A tak to ZERO :)

Ja niby przytyłam 1,5 kg ale później trochę spadło i teraz w sumie nie wiem. Myślę, że mam tak 0,5 kg na plusie.

edzia, widzę, że nie bardzo śledziłaś nasze forum do tej pory skoro mnie pytasz o mdłości hihi, taak, ja jestem przyszłą mamą totalnie wymiotującą niestety ehhh, ale są gorsze tragedie, więc trza się wziąć w garść i zacząć coś ogarniać.

Agucha, zaraz napiszę Ci priva ;**

Ja przytyłam więcej, bo jakieś 1,5 kg już. Nie chciałabym przekroczyć 15 kg na plusie, w pierwszej ciąży było tylko 11 i zaraz zeszło po porodzie. Teraz chyba nie będzie tak kolorowo ;-)

Dziewczyny, Wy też macie bóle krzyża? Czy to nie za wcześnie? W sumie ciężaru jeszcze nie ma a mi dziś krzyż tak nachrzania, że się zaczynam martwić :-(. Co to będzie jak dojdzie brzuszysko? W pierwszej nic nie czułam, nawet podczas porodu nie miałam bóli krzyżowych, a tu proszę ...

reklama
Ja przytyłam jakieś 2,5kg :zawstydzona/y: to nocne gotowanie jajek...ograniczyłam więc mam nadzieję ze już tak "łatwo" waga nie będzie szła...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry