reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja zawsze chodzę bez znieczulenia. Mam genialnego dentystę, niedrogiego, delikatnego i super dokładnego. Pies ubił mi kiedyś pół jedynki to za 80 zł tak mi zęba nadlał, że w ogóle nic nie widać ani nic nie czuję. Trzeba posiedzieć u niego dłuższą chwilę, ale nie mam do niego żadnych zastrzeżeń :tak:

reklama
Mi jak wierciła w szóstkach stomalotożka to aż moją ortodontkę bolało:-D ale jak mi powiedziała ile będę musiała zapłacić za zaleczenie dwóch szóstek to i bez znieczulenia dałam się naprawiać:eek:

Dziewczyny poradzcie mi czy wy tez tak macie............? moj maly caly czas siedzi na dole z prawej strony, bardzo bardzo zadko jest z lewej strony, kopie i sie wierci
ale martwi mnie to ze od jakiegos czasu boli mnie tuz nad koscia lonowa.
Zwlaszcza wtsdy kiedy dlugo siedze albo jak chodze np z godz spaceruje...
czasami boli okropnie, kolezanki mowia ze to kosci i macica mi sie rozlazi i dlatego tak boli:( do lekarza nie chcem leciec z byle czym bo doipero bylam 16.02 i bylo wsio ok, a teraz mam dopiero 15,03:( Maz mnie sciga i nie daje nic robic tylko kaze lezec:( to leze i wtedy nie boli:)
Czy wy tez cos takiego macie?

fasolinka0722 mój mały też ciągle siedzi na dole tak mniej więcej na środku i najczęściej na moim pecherzu kopiąc go czasami, więc bez przerwy boli mnie pęcherz i latam do kibelka.
Jeśli bardzo się martwisz to zadzwoń chociaz do lekarza i zapytaj co to za ból.

fasolinka moja malutka też się tak niziutko umiejscowiła i pobolewa mnie brzucho tu i tam, ale myślę,że warto lekarza podpytać:) toż to nie zaszkodzi a pewnie profilaktycznie każe nospę brać.

mój dotąd chyba leżał sobie pośrodku brzucha, co potwierdzało USG, ale już ze dwa dni czuję łaskotanie w dole brzucha i ciagły ucisk na pęcherz, już wolałam chyba chwile kiedy wciskał się we mnie i nie mogłam chodzić, bo były krótkie

Dziewczyny, może Wy odpowiecie na moje pytanie. czy któraś z Was odczuwa takie dość mocne rytmiczne pulsowanie w dole brzucha? Glownie puka-pulsuje kiedy leze na plecach, praktycznie za każdym razem. Czy to tętnica brzuszna może być?? Co może być tego przyczyna.
Nie mam się o to kogo zapytać bo tu w UK ciężko uzyskać odpowiedz na nurtujące pytania, powiedzą ze jest ok a w razie czego karzą wziąć paracetamol :baffled:

Pupui gdzieś była już rozmowa o tym. To pulsowanie, które odczuwasz to najprawdopodobniej Twój puls. Jakoś tak jest, że najbardziej go czuć jak się maluch zaczyna ruszać :-)

Pupui, ja tak dosyć intensywnie odczuwam taki puls, jak sie Maleństwo poruszy a ja przykładam rękę na brzuch:tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry