reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

Ja oglądałam w sklepi graco stadium i graco quatro i wybieram sttadium!!! BO Quatro jak dla mnie ma wiele wad mimo, ze jest ładniejszy i wizualnie faniejjszy. Ale niestety przednie siedzenie ma bardzo malutkie, tylne nie rozkąłda sie tak calkiem na płasko tzn niby na płąsko ale nie do samego końca i dziecko jest na lekkiej pochylni, do tego gorzej niz stadium podnosi się np pod krawężnik i w quatro tacka z tyłu nie odpica sie całkiem,czyli nawet jak włoży się gondolkę to tacka musi być przypięta. A stadium jest tańszy tylko ma dziwny kosz i jak tylne siedzenie jest rozłożone na płasko to cięzko sie do niego dostać.

reklama
Ja oglądałam w sklepi graco stadium i graco quatro i wybieram sttadium!!! BO Quatro jak dla mnie ma wiele wad mimo, ze jest ładniejszy i wizualnie faniejjszy. Ale niestety przednie siedzenie ma bardzo malutkie, tylne nie rozkąłda sie tak calkiem na płasko tzn niby na płąsko ale nie do samego końca i dziecko jest na lekkiej pochylni, do tego gorzej niz stadium podnosi się np pod krawężnik i w quatro tacka z tyłu nie odpica sie całkiem,czyli nawet jak włoży się gondolkę to tacka musi być przypięta. A stadium jest tańszy tylko ma dziwny kosz i jak tylne siedzenie jest rozłożone na płasko to cięzko sie do niego dostać.

Ile twój synek bedzie miał jak urodzi mu sie braciszek lub siostra? My sie staramy teraz o drugie i jak by w tym miesiacu był traf to mały bedzie miał rok i 11 miesiecy jak urodzi sie drugie i nie wiem czy kupowac podwójny ale chyba raczej nie kupimy..

Ile twój synek bedzie miał jak urodzi mu sie braciszek lub siostra? My sie staramy teraz o drugie i jak by w tym miesiacu był traf to mały bedzie miał rok i 11 miesiecy jak urodzi sie drugie i nie wiem czy kupowac podwójny ale chyba raczej nie kupimy..
równo 2 lata. Ale ja musze kupić, bo nie mamy samochodu a wszędzie daleko, no i syn nie bardzo do opanowania.

jeżeli chodzi o Graco Stadium to siedzenie z tyłu rozkłada sie na płaski a te z przodu na pół leżąco, dwie tacki się odpinają i kosz też jest zdejmowany, to prawda, że jak tylne siedzenie jest rozłożone, to trudno sie do niego dostać ale ja wkładałam zakupy bokiem tam sa takie napy które można odpiąć i jest wtedy dużo miejsca, żeby coś wsadzić.

Ja właśnie oglądałam podwójne wózki na allegro i powiem Wam, że zgłupiałam zupełnie :-D

Dziewczyny powiedzcie mi ile tak mniej więcej wyniosłobydokupienie gondoli do wózka Graco?

U mnie będzie różnics pomiędzy maluchami równego roku, więc na podwójny wózek w sumie jestem już zdecydowana, bo inaczej będzie ciężko wyjść na spacer z dwójką bobasów jak np nie będę miała nikogo do pomocy.
Z tego co przeglądałam to ja się zdecyduje na stadium. Tylko jeszcze muszę wyszperać na allegro gondolę :-)

widziałam u jednego sprzedawcy. Miał wózki i gondolę. Zaraz posuzkam, bo sobie dodałam do obserwowanych tylko to dawno było. Najbardziej mnie przeraża cena foli przeciwdeszczowej - 120zł!!!:szok:

reklama
Wielkie dzięki za linki :tak:
I na ten wózeczek się chyba skuszę, jeszcze pochodzę po centrach handlowych, może uda mi się znaleźć coś ciut tańszego :-)

Folia przeciwdeszczowa faktycznie droga, ale taki wózek troszkę posłuży, no a folia jest niezbędna.

Jak tylko urodzi się drugi dzidziuś to sprzedam wózek, w którym jeździ teraz starsza córa, bo ona już z niego wyrośnie, a później ewentualnie dokupimy tylko jakąś pojedynczą spacerówkę w razie wyjścia z jednym bobasem :-)

Więc jeśli macie może jakiś znajomych, którzy byli by zainteresowani w styczniu wózkiem BABY ACTIVE JET w kolorze czarno- żółtym (póki co w stanie bdb, ale nie wiem co będzie do stycznia ;-)) to bardzo chętnie go zarezerwuję już komuś :-)

Do góry