reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

My ze względu na to, że mieszkamy w domu prywatnym i jeśli wychodzimy to jesteśmy głównie koło domu (a na zakupy to raczej z mężem, albo jedno zostaje z dzieckiem a drugie jedzie do sklepu), zdecydowaliśmy się jednak na zakup spacerówki dla starszej córci, a 2 maleństwo będzie w głęboko-spacerowym ;-) Gdybym musiała sama gdzieś się wybrać z dwójką dzieciaków to mam jeszcze chustę. Mam nadzieję, że nie będę żałowała, że nie kupiłam podwójnego wózka.

reklama
my mieszkamy w bloku i 3godzinne spacery to norma, bo chłopcy zawsze śpią w wózku:tak: także chusta odpada, a poza tym nie wyobrażam sobie dźwigać mojego 10kg chłopca:-p uffff mój kręgosłup:no:

ale wielu ludzi radzi sobie bez podwójnego wózka i też żyją ;-)
ja jednak uważam go za świetną inwestycję, a na pewno uda się go sprzedać, bo dużo koleżanek będzie miało bliźniaki akurat:-p

ja co prawda z mojego podwojnego zamierzam korzystac jeszcze tylko do kwietnia, maja. Mały pójdzie do spacerówki, a duzy na nogi ale zawsze się jeszcze przyda na jakąś dłuższą trasę no i planuję za 2 lata kolejnego bobasa, wiec znów będzie w użytku, a potem się sprzeda

Witam-zaraz bede czytac ten caly watek od poczatku ale poki co-jestem zainteresowana wozkiem Tako Jumper Duo-czy ktos moze ma?Duzo informacji widzialam na necie o nim ale niestety nie znalazlam pewnych danych a mianowicie czy da sie ten wozek zlozyc z dwoma siedzieniami?(Oczywiscie gondole wiem ze musze sciagac).Czy ktos ma wymiary takiego zlozonego wozka lub czy wie czy on sie zmiesi do bagaznika w Fordzie Galaxy?Tam jest naprawde malo miejsca.probowalam wsadzic wozek jeden za drugim ale sie nie miescil bo byl za gruby.Tutejsze wozki podwojne mi sie wcale nie podobaja a niestety musze cos kupic bo corcia najmlodsza bedzie miala 18 miesiecy jak maly sie urodzi i nie da rady bez wozka.

PS przepraszam z gory za bledy-jestem od urodzenia w Anglii wiec czasami moge cos nie-gramatycznie napisac

Ostatnia edycja:
Witajcie! Przede wszystkim chce Wam podziekowac za cenne uwagi ktore bardzo pomagaja przy decyzji o zakupie wozka. Zastanawiam sie b.powaznie nad Phil&Teds ale jedno mnie niepokoi i w zwiazku z tym mam pytanie do tych ktore uzytkowaly ten wozek. Boje sie ze w lecie maluszkowi ktory jest polozony z tylu w tunelu bedzie po prostu za goraco i duszno- jakie macie doswiadczenia w tym temacie? Bede b.wdzieczna za pomoc

z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkie dzielne mamy ;-)

Asia, mama rocznej Ani i malej fasolki ;-)

baaaardzo fajny ten wózeczek! gdyby nasz starszy syn nie był tak sporych rozmiarów, to zastanowiłabym się nad jego kupnem :-) ale wybraliśmy wózek zwracając szczególną uwagę na to, aby siedzenia były spore, bo nasze chłopaki duże są :-D
ale naprawdę świetne rozwiązanie!!!

reklama
Pytalam o dodatki gondola nawet tania bo 350 zl natomiast dodatkowe siedzisko 570 zl patrzylam ile phil&teds kosztuje i niewielka roznica co do siedziska

wychodzi taniej niz phil vibe a uwazam ze jest bardziej funkcjonalny przynajmniej dziecko nie siedzi jedno nad drugim

ja sie zastanawiam

Do góry