reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze podwójne wózki

ja miałam męża przez tydzień w domu ;) a potem radziłam sobie sama ;)
Ale nawet 2 miesiące szybko miną.
Ja też miałam po córeczce wózek 3w 1 stąd opcja dokupienia dostawki ;) szkoda mi było dobrego dużego wózka a poza tym jak zmieniłam gondole na spacerówkę to dalej mogłam z niego korzystać ;) dostawka sie składa prosto i nie zawsze trzeba jej używać :))

reklama
u nas młoda za mała zeby wystać na dostawce, więc szukamy wózka i padło na phil teds bo najmniej miejsca zajmuje a w ciasnym mieszkaniu i na wąskiej klatce schodowej to ważne;-). Bez takiego wózka się nie obejdzie bo niania sobie nie poradzi z dwójką dzieci i wyjściem na spacer:dry:. I niestety czeka nas spory wydatek:baffled:

Ksiądz my mamy p&t i jestem bardzo zadowolona, sprawdził mi się w 100%. z nim byłam w pełni niezależna i z dwójką mogłam się praktycznie wszędzie dostać. polecam

Ksiądz my mamy p&t i jestem bardzo zadowolona, sprawdził mi się w 100%. z nim byłam w pełni niezależna i z dwójką mogłam się praktycznie wszędzie dostać. polecam

Julisia własnie miałam Cie pytać, bo pamiętam że masz p&t czy Eliza bez problemu się mieście w tym dodatkowym siedzonku i chce w nim siedzieć, bo ono mi sie takie małe wydaje i boje się ze na którko nam ten wózek wystarczy (mamy vibe)

Veronka chodzi Ci o ten cocon?? faktycznie jest on dość ciasny i pod koniec leżącego użytkowania zrezygnowałam z niego żeby mała miała luźniej (dół miałam śpiworkiem i kocem wyłożony a z boków luźniej było). i jak tylko sztywno siedziała to przeszlismy do tej drugiej konfiguracji (tylko trochę rozłożonej) bo małej się nudziły widoki ;-)

Veronka chodzi Ci o ten cocon?? faktycznie jest on dość ciasny i pod koniec leżącego użytkowania zrezygnowałam z niego żeby mała miała luźniej (dół miałam śpiworkiem i kocem wyłożony a z boków luźniej było). i jak tylko sztywno siedziała to przeszlismy do tej drugiej konfiguracji (tylko trochę rozłożonej) bo małej się nudziły widoki ;-)

Julisia chodzi mi o to tylne siedzonko już (nie cocon) czy Eliza lubi tam jeździć i czy ma tam wystarczająco miejsca czy raczej ciasno?

kasiadz clasic też pewnie fajny będzie :)

reklama
a jaki masz model?
ja się napaliłam na vibe ale cena strasznie wysoka więc teraz myślę o classic
mam P&T Explorer. fakt cena jest powalająca wszystkich ich. my jak kupowaliśmy ten wózek, to wszystko sprawdziliśmy na necie, a później wybraliśmy się do sklepu Askot we Wrocławiu i wszystkie modele razem z panem porządnie posprawdzaliśmy - składaliśmy, nosiliśmy, woziliśmy dzieciaki itp. i padło właśnie na vibe lub explorer, z tym że na vibe akurat trzeba było długo czekać a nam się śpieszyło (mała już z nami mierzyła wózki).

Julisia chodzi mi o to tylne siedzonko już (nie cocon) czy Eliza lubi tam jeździć i czy ma tam wystarczająco miejsca czy raczej ciasno?
Eliza siedzi na tym głównym siedzisku przednim, starszą dawałam na te tylnie i początkowo bardzo ładnie jeździła, miejsca wystarczająco, tyle że w pewnym momencie nauczyła się stać na tym siedzisku jak na przystawce i tak nam zostało, teraz bardzo sporadycznie przejedzie się siedząc ale miejsca nadal ma wystarczająco.

Do góry