reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Karlam Jak będziesz coś wiedzieć co jest z Dominisiem to daj nam znać. Sama się tym dzieciątkiem zmartwiłam, choć go nie znam.

Tynka Czekamy na wieści od ciebie :tak:

reklama
No wiec jestem juz po wizycie i powiem wam tak dla etgo doktora to dalabym sie zywcem pociac gdybym byla wolna oczywiscie ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: oczywiscie mi naslodzil z e wygladam mlodziutko i nie mozliwe ze mam 2 dzieci:-p no i powiedzial ze jeszcze mozemy poczekac i nie musze cie ciac bo duzy kamien nie ejst taki starszny jak amle a ja mam duzy...........no i powiedzialz e jest taka teoria ze jak pozostawiony duzy kamien moze powodowac raka ale medycy sie juz z tego wycofuja wiec decyzje zostawia mnie:cool2:

Tynka Taki przystojniak z tego lekarza :szok::-D To może ja też pójdę? ;-) A tak na serio, to co postanowiłaś - idziesz pod nóż czy nie?

Oszalalas??????????????????????? :rofl2::happy2::-D:-D:-D:-D w zyciu dobrowolnie nie pojde:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D poczekam az dostane jakis atak:sorry2:
A poza tym boje sie ze Pawel sobie nie poradzi sam z dziewczynkami to w sumie trzy dni musze takw szytsko sobie zaplanowac by moja mama miala urlop bo tesciowa jak zwykle wypnie sie tylkiem na na nas.................... no i poza tym waga juz mam kupiony rowerek w poniedzialek jedzimy go odebrac i bede cwiczyc cwiczyc cwiczyc:cool:

Tynka Przyda ię twojemu mężowi trochę czasu sam na sam z córciami :tak: Uważam, że każdemu facetowi dobrze zrobi bycie trzochę samemu z własnym dzieckiem, bo wtedy bardziej docenią to co my robimy na co dzień ;-):-D Ale masz rację, taka nieobecność wymaga jednak dobrego planu działania domowników. Ja jednak bym nie czekała na jakiś atak, bo po cholerkę ci dodatkowy ból i cierpienie? Zaplanuj wszystko, ściągnij mamę i heja do szpitala, w rączki przystojnego lekarza ;-):-D:rofl2:

Karla no to z gorki:tak: Dominis nawcina sie troszke lekow i bezie dobrze;-)
Monika ja wole poczekac .......... po pierwsze moja mama nie ma juz urlopu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a po drugie Pawel zapisal sie WRESZCIE na kurs prawa jazdy i chce by go skonczyl:-p .
Rowerek juz zlozony stoi w duzym pokoju juz troszke na nim jezdzilam i musze wam powiedziec ze jest fajnie:tak:

wiecie co... zrobiłam sobie dzis nowa, dosc ekstrawagancka fruyzure :-) wymagało to nielada odwagi, ale jestem zadowolona z efektów :-) jutro sie sfotografuje bo dzis juz padam na kły.. :-)

reklama
Do góry