reklama
M
MariaOla
Gość
a mi niby gin ściągnął szwy, ale chyba nie wszystkie, bo dziś mi jeden wylazł 

kamamamusia
Fanka BB :)
A ja chciałabym iść do fryzjera i też nie mam jakmusiałabym cyca chyba zostawić
![]()
jeju, ja mam też ten problem (oczywiście te pie.....one szwy też czuję....)
mam takie odrosty, ze kitek jasny, a głowa ciemna...kurde i mały ostatnio co godzina w dzień chce jeść...
nigdzie nie mogę wyjść przez tego cycka...:-(
T
tynka
Gość
A ja mam laktator i sobie pozowalam na odrobine relaksu
niech maz tez poczuje ze ma dziecko;-)

M
MariaOla
Gość
Tynka ma rację ...... za bardzo chronimy tych naszych chłopów od trudów macieżyństwa ..... mój to bierze na siebie jedno usypianie nocne na tydzień
i codzienną kąpiel, co akurat jest przyjemnością 

T
tynka
Gość
MOj jak am wolne to wstaje w nocy do malej ale jak idzie do pracy to jzu pozwalam mu pospac............boje sie jutrzejszego dnia bo moaja mama wraca dzis do Bydgoszczya ja jutro sama z dziewczynkami
tesciowa ma wpasc na troche ale to nie to samo co pomoc przez caly dzien:sick:

Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
mamy kryzys, ja rycze, maly potwornie placze, rodzice moi sa pokloceni, wszyscy na siebie krzyczymy :-( mi sie chyba pokarm skonczyl :-( cycki puste a maly glodny....
Elma
Małgosia
mamy kryzys, ja rycze, maly potwornie placze, rodzice moi sa pokloceni, wszyscy na siebie krzyczymy :-( mi sie chyba pokarm skonczyl :-( cycki puste a maly glodny....
Karlam to pewnie kryzys trzeciego tygodnia, przystawiaj małego jak najczęściej rób ciepłe okłady i kup sobie herbatkę laktacyjną (nie dokarmiaj). Będzie dobrze nawet nie myśl że ci się pokarm skończył, bądz twarda i nie poddawaj się. Jesteśmy z tobą!!!
reklama
M
MariaOla
Gość
nerwowa atmosfera w domu to nic dobrego, szczególnie jak się mama stresuje to i maluszek płacze ..... spróbuj pogodzić rodziców ... najlepiej wyslij ich na spacer z Michałkiem, a ty się zrelaksuj u boku męża
Piersi ogrzewaj i masuj, a Michałka przystawiaj do piersi tak często jak ma na to ochotę .... wszystko się ułoży ... wystarczy jeden spokojny dzień na regenerację sił

Piersi ogrzewaj i masuj, a Michałka przystawiaj do piersi tak często jak ma na to ochotę .... wszystko się ułoży ... wystarczy jeden spokojny dzień na regenerację sił
Podziel się: