reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Xmamuska ale jak Ci nie przeszkadaają to bym się nie przejmowała:tak:mi mama miała ściągnąć ale skoro mi nie przeszkadzały to nie było potrzeby.Po to zakładają rozpuszczalne,żeby ich potem nie musieli ściągać...

A ja chciałabym iść do fryzjera i też nie mam jak:baffled:musiałabym cyca chyba zostawić:eek:

jeju, ja mam też ten problem (oczywiście te pie.....one szwy też czuję....)
mam takie odrosty, ze kitek jasny, a głowa ciemna...kurde i mały ostatnio co godzina w dzień chce jeść...
nigdzie nie mogę wyjść przez tego cycka...:-(

A ja mam laktator i sobie pozowalam na odrobine relaksu:-p niech maz tez poczuje ze ma dziecko;-)

Tynka ma rację ...... za bardzo chronimy tych naszych chłopów od trudów macieżyństwa ..... mój to bierze na siebie jedno usypianie nocne na tydzień :baffled: i codzienną kąpiel, co akurat jest przyjemnością :-p

MOj jak am wolne to wstaje w nocy do malej ale jak idzie do pracy to jzu pozwalam mu pospac............boje sie jutrzejszego dnia bo moaja mama wraca dzis do Bydgoszczya ja jutro sama z dziewczynkami:baffled: :zawstydzona/y: tesciowa ma wpasc na troche ale to nie to samo co pomoc przez caly dzien:sick:

mamy kryzys, ja rycze, maly potwornie placze, rodzice moi sa pokloceni, wszyscy na siebie krzyczymy :-( mi sie chyba pokarm skonczyl :-( cycki puste a maly glodny....

mamy kryzys, ja rycze, maly potwornie placze, rodzice moi sa pokloceni, wszyscy na siebie krzyczymy :-( mi sie chyba pokarm skonczyl :-( cycki puste a maly glodny....

Karlam to pewnie kryzys trzeciego tygodnia, przystawiaj małego jak najczęściej rób ciepłe okłady i kup sobie herbatkę laktacyjną (nie dokarmiaj). Będzie dobrze nawet nie myśl że ci się pokarm skończył, bądz twarda i nie poddawaj się. Jesteśmy z tobą!!!

reklama
nerwowa atmosfera w domu to nic dobrego, szczególnie jak się mama stresuje to i maluszek płacze ..... spróbuj pogodzić rodziców ... najlepiej wyslij ich na spacer z Michałkiem, a ty się zrelaksuj u boku męża :tak:
Piersi ogrzewaj i masuj, a Michałka przystawiaj do piersi tak często jak ma na to ochotę .... wszystko się ułoży ... wystarczy jeden spokojny dzień na regenerację sił

Do góry