reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Xmamuska nie stresuj sie tymi szwami, mi dopiero pare dni temu wyszedl ostatni rozpuszczalny.
Pewnie niedlugo zaczna "wychodzic". Jak masz zewnetrzne to polecam przetarcie ich wodka, mi pomoglo. No tylko, ze u mnie to juz desperacja byla, bo mi sie papral ten jeden szewek. 

aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
podobno szwy sie do 6ciu tygodni rozpuszczac moga, zobaczymy, ja narazie mam takie dziwne zgrubienie malo przyjemne pomiedzy tylkiem a pwejsciem do pochwy i mam nadzieje ze to sie rozlezie bo inaczej bede sie dziwnie czula pokazujacsie mezowi na dole
co do piersi to generalnie wydaja mi sie byc puste ale przez wkladki mi dzis przesiaklo i z plama na bluzce chodzilam zanim ja zauwazylam.

M
MariaOla
Gość
Xmamuśka .... a nie mogąci tych szwów zdjąć zanim sie rozpuszczą ? może wdepnij do swego gina ?
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Maja tez mialam takie wrazenie,ze mam mniej mleka ale minelo,moze faktycznie mialam mniej bo jak pila co godzine to piersi puste albo taki kryzys z mlekiem ale juz teraz mysle,ze mam tyle ile ona potrzebuje i juz
:-)

reklama
Xmamuska to dziwne bo ja tez mam rozpuszczalne ale mi nie przeszkadzają i nie mam potrzeby,żeby je ściągać a w ogóle wydaje mi się,że się rozpuściły..a Tobie przeszkadzają?
Skakanka nieprzeszkadzają mi wcale ale wiem że śię nierozpuściły i mnie to troszkę męczy, boję się żeby mi się coś tam nieporobiło

Podziel się: