reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

No i mam mocne postanowienie zapisac sie na fitness:tak:
Tylko jakos po gorke mam by isc do klubu:laugh2:
A odchudzam sie od jutro bo dzis jeszcze sporo ciasteczke w domu bylo no i ktos musial je zjesc:-p bo przeciez jako dobra zona i matka dbam o figure meza i dzieci:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
tynka :-D:-D:-D:-D:-D
ja bym na siłownię poszła, ale karmię piersią ...i nie mogę(czytaj: jeszcze się nie chce) :tak::-D:-D:-D

Niestety idę 28 kwietnia na wesele, więc wcześniej czy później musze coś z sobą zrobić....żeby jakoś wyglądać...

oj karla marudzisz:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: do wrzesnia to ty bedziesz wygladala jak modelka widzialam twoje zdjecia i wiem jak wygladasz a ja :baffled: normlanie paczek:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mam 20 kg nadwagi:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i do tego zero mobilizacji:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
zreszta sama zobacz
Albumy - Onet.pl Foto

No i 10 marca jade do Bydgoszczy i musze choc z 5 kg zgubic bo normlanie tak sie zapuscilam w tej Warszawie ze z domu to tylko noca bede wychodzila by nikt znajomy mie nie zobaczyl;-) :-p

Tynka na to jak wygladalam przed ciaza pracowalam caly rok intensywnie cwiczac wiec raczej do wrzesnia nie uda mi sie znowu tak wygladac a mam bardzo duze sklonnosci do tycia :-( i naprawde musze sie niezle napracowac :-(

Xmamuska ponoc karmienie piersia odchudza wiec pewnie do czerwca bedzie z Ciebie polowa :-) u mnei chyba tak latwo nie bedzie bo z tego co widze to od pasa w gore chudne a od pasa w dol stoje w miejscu :-(

A JA SIE MIESZCZE TYLKO W DWIE PARY SPODNI:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: I NIC MI SIE NIE CHCE NAWET CHODZIC:-p LEN ZE MNIE I TYLE:zawstydzona/y:

Tynka na to jak wygladalam przed ciaza pracowalam caly rok intensywnie cwiczac wiec raczej do wrzesnia nie uda mi sie znowu tak wygladac a mam bardzo duze sklonnosci do tycia :-( i naprawde musze sie niezle napracowac :-(

Xmamuska ponoc karmienie piersia odchudza wiec pewnie do czerwca bedzie z Ciebie polowa :-) u mnei chyba tak latwo nie bedzie bo z tego co widze to od pasa w gore chudne a od pasa w dol stoje w miejscu :-(

Karlam ja z tego co widze to wogle niechudne :no: tyle że mieszcze się w spodnie sprzed ciąży :tak: a brzuch to taka opona że szok :wściekła/y: I też mam duże skłonności do tycia:wściekła/y: niewiem czy uda mi się dużo zrzucić:-( tym bardziej że jestem grubcio:zawstydzona/y:

reklama
Och stwierdzilam dzis ze tzrzba sie optymistycznie nastawic ja od kilku dni nie jem kolacji ostatni posilek o 17:tak: .........a waga nadal stoi:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: pocieszam sie ze bedzie lepiej........znalazlam plyte z cwiczeniami ale jakos " nie mam czasu":-p ;-) by pocwiczyc:laugh2: :laugh2: no i pocieszam sie ze gdy bede juz mogla baraszkowac to troche waga mi spadnie bo mamy z Pawlem duuuuuuuuuze zaleglosci wiec pewnie bedzie ze mnie splywal pot:-p :laugh2:

Do góry