reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Ojej xmamuska trzymaj sie cieplutko musi przejsc w koncu ta ''epoka lodowcowa''
A ja dzis szczesliwa, kolejne spodnie sprzed ciaz wlozylam i chociaz tydzien temu nie bylam w stanie ich dopiac dzisiaj sa akuracik :D

reklama
a ja sie pochwale, ze wrocilam do swojej wagi z przed ciazy:) tylko jakas oponka na brzuchu zostala, motywacji, ochoty i przede wszytskim czasu brakuje, zeby sie za cwiczenia zabrac.

Ja od jutra dieta ale taka rozsadna:tak: by mleczka nie zabraklo dla malutkiej :tak:
Moje postanowienia to tylko i wylacznie gotowane miesko drobiowe bez skorek
chrupkie piezywo owoce i warzywa a no i jogurty naturalne no i zobaczymy jak to bedzie:baffled:

ja się pochwalę ( a co!:-D ) że róciłam już do wagi sprzed porodu, a przytyłam 20 kg:zawstydzona/y: . Tylko figura trochę mi się pomieszała- talia za wysoko i cycki za nisko. no ale miesiąc ćwiczeń kształtujących i wszystko wróci do normy.... tylko komu się chce teraz ćwiczyć? mnie na przykład nie...:no: :-p

reklama
Ja od jutra dieta ale taka rozsadna:tak: by mleczka nie zabraklo dla malutkiej :tak:
Moje postanowienia to tylko i wylacznie gotowane miesko drobiowe bez skorek
chrupkie piezywo owoce i warzywa a no i jogurty naturalne no i zobaczymy jak to bedzie:baffled:

ja też się zbieram....ale od 1-wszego marca chyba zacznę...:-D:-D:-D

Do góry