reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

pocieszam sie ze gdy bede juz mogla baraszkowac to troche waga mi spadnie bo mamy z Pawlem duuuuuuuuuze zaleglosci wiec pewnie bedzie ze mnie splywal pot:-p :laugh2:

My właśnie nadrbiamy stracony czas i mam nadzieje że coś pomoże w zrzuceniu zbędnego balastu :-) Jak to mówią przyjemne z pożytecznym :laugh2:

reklama
hmm u mnie jeszcze 5kg zostało - śmieję się do Tomka że 1kg w jednym a 1kg w drugim cycu hehe reszta w brzuchu oczywiście :) myślałam że będzie gorzej szczerze mówiąc. No a apetyt mam pieruński bo tak mnie ta moja gwiazda wysysa :):zawstydzona/y: :szok: :tak: ;-)

kurde ja jeszcze 9kg do przodu-jak ja to zrzuce :wściekła/y::confused:,chyba musi byc panga-panga dzien i noc przez miesiac to moze 5 zostanie;-):-D

dziewczyny ktore uzywaja pasa sciagajacego....... jak na was działa? kupilyscie na allegro? co polecacie? Chyba dojrzewam do zakupu... :tak:

Maja, już widzę jak się będziecie rybami okładać cały dzień :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Abeja .... ja jakoś się zaniedbałam i nosiłam pas tylko przez tydzień :zawstydzona/y: Smaruję się tylko (ja mi się przypomni) ziajka lub balsamem :zawstydzona/y:

Melduje, że przez 5 tygodni straciłam 2 kilogramy.
Cieszyć sie .... nie cieszyć ... :confused:

ja tez ...
a ja 2 tyg od porodu ważyłam 7 kilo mniej.....a teraz tylko 5 kilo...czyli przez 6 tyg. przytyłam 2 kilo- to dopiero katastrofa:-:)-:)-:)-(

reklama
Qurczę a u mnie od dwóch tygodni zero spadku wagi, stanęła i ani drgnie!!:wściekła/y::wściekła/y::no:. Chyba muszę przestać jeść :dry:.

Byłam u dermatologa i przy okazji zapytalam o rozstępy i teraz smaruję brzuch cepanem (ale nieziemsko śmierdzi cebulą!!!) i jeszcze zapisała mi elocom krem ( też śmierdzi tylko że stęchlizną!!!). Mam też pójść na mezoterapię ale nie wiem czy się zdecyduję bo jest dosyć droga. Czego to się nie robi żeby znów ubrać bikini.

Do góry