reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Lorien jeszcze wczoraj bym je z checia przyjela ale biorac pod uwage ilosc jedzenia jaka mama wpycha we mnie od powrotu ze szpitala to zaraz bede wygladala jakbym tez oczekiwala dzidziusia:-):-):-)

Lorien nie martw sie dasz rade!! zaraz wiosna-lato wiecej spacerkow, napewno choc troche zleci!!
a jak nie to bierz ta diete co Abejka!! u niej idzie super moze i u ciebie bedzie przelom??:-)
w kazdym razie trzymam kciuki;-)

Właśnie wykupiłam sobie abonament na Vitali, wziełam samą dietkę, bo ćwicze zawsze coś tam w domku:tak: pozatym zawsze Abejka może mi coś podpowiedzieć:happy: Ale sie ciesze juz niemoge sie doczekac niedzieli,ciekawe co mi tam wymysla:dry: W niedziele maja przyslac na maila to wam sie pochwale:rofl2:

Abejka Kochana mam nadzieje że bede chudła tak jak ty kobito:-)

Byłam dziś na zakopach z mezem i kupilam sobie zajebiaszcza zolta bluzeczke w orsay,troszke ciasna ale to dlatego ze przeciesz bede chudla:rofl2:

A mi w przeciągu ostatnich dni aż 2 osoby powiedziały "Ania, ale Ty schudłaś":szok::szok:. Na wadze tego nie widać niestety, bo aż wlazłam dzisiaj:-D.

Właśnie wykupiłam sobie abonament na Vitali, wziełam samą dietkę, bo ćwicze zawsze coś tam w domku:tak: pozatym zawsze Abejka może mi coś podpowiedzieć:happy: Ale sie ciesze juz niemoge sie doczekac niedzieli,ciekawe co mi tam wymysla:dry: W niedziele maja przyslac na maila to wam sie pochwale:rofl2:

Abejka Kochana mam nadzieje że bede chudła tak jak ty kobito:-)

Byłam dziś na zakopach z mezem i kupilam sobie zajebiaszcza zolta bluzeczke w orsay,troszke ciasna ale to dlatego ze przeciesz bede chudla:rofl2:
Xmamuska ja tez wykupilam i tez zaczynam od poniedzialku takze bedziemy to robic razem trzymaj za mnie kciuki zebym wytrwala.:-):-):-)

reklama
Do góry