reklama

Nasze przepisy :) Smacznego

Godzina 20:30 czasu zupełnie brak, wiec dopiero obiad bo cały dzień na głodzie, niby zwykły a aż talerz wylizalam ;) a na deser pozostałość z niedzieli :)
DSC_0337.jpg

Załączniki

• DSC_0337.jpg
    DSC_0337.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0339.jpg
    DSC_0339.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Xmamuska u mnie to musi być grane co najmniej raz na dwa tygodnie bo V tak lubi :-) a zdarza się, że i raz w tygodniu wybłaga. Ja to miałam wczoraj wielką ochotę na botwinkę ale Ukrainiec jak usłyszał to powiedział, że on nie królik i musi zjeść mięso :-) a dzisiaj to już nie odpuszczę :-P

doris hahahaah uwielbiam jak mówisz Ukrainiec hahahaahah

Ukrainiec też bardzo to lubi :-) zawsze jak się pomyli i wstawia do polskich słów rosyjskie końcówki (po prostu odmienia wyrazy po rusku) to mu mówię: Ty Ukraińcu!! W Polsce jesteś to nie mów: dobrze, że nie ma tego wiatra tylko wiatru! To on się śmieje. I generalnie jak jestem wkurzona i go wyzwam od Ukraińców to on się nie obraża tylko się śmieje i kwituje: jakoś miałaś Polaków to Ci nie odpowiadali więc ciesz się, że na mnie trafiłaś! No kocham go!! <3

dolga nie zrobiłam zdjęcia bo moje nie wyglądało tak spektakularnie jak dreamgirl ;-) muszę jeszcze poćwiczyć :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry