reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

jejq a u mnie jutro stuknie 30tygodni.......naprawde zaczyna sie robic goraco (szkoda ze na dworze znowu mroz ;) )
trzeci trymestr jest zdecydowanie inny niz drugi, do tej pory mialam energii sporo, wygladalam ladnie, czulam sie dobrze itp, a teraz........mecze sie latwo, brzuszek ciezki i zaczynaja rozne miesnie pobolewac, a chodze jak pingwin ;D
mam nadzieje, ze maluszek nie bedzie dawal mamusi czekac za dlugo i pojawi sie w terminie :D

reklama
U nas dziś śnieżyca od rana :) Też szok, a co do poruszania się to kręgosłup boli szczególnie lędzwiowy no i kondycja już nie ta.
Jej to w takim razie mój 39 tydzień ( jeśli dotrwam ) zaczyna się 1 czerwca :)

Cześć Kochane! Jeśli zastanawiacie się czy jeszcze żyję to odpowiedź brzmi "tak", choć ostatnio na wszystko brakuje mi czasu. Pozdrawiam was bardzo serdecznie! :-* :-* :-* :-* :-*

Witam wszystkich!!!Czy któraś z Was zerknęła by do swoich wyników badań a interesuje mnie badanie MOCZU tzn KETONY bo ja dziś odebrałam wyniki i mam KETONY na (+) a napewno powinno być (-)Czy któraś z Was też miała + jak tak to co powiedział gin(ja do gina idę dopiero w czwartek a trochę się martwię tym wynikiem.Pozdrowionka :)

Witam! Ja ostatnio cały czas tak mam. Jeśli inne parametry są w porządku to nie ma czym się martwić. Czasem mogą się dostać resztki nie dopłukanego płynu do higieny intymnej!

Dzięki za odpowiedź mi pierwszy raz tak wyszło bo poprzednio ciągle(-) ale reszta wyników na moje oko ok zobaczymy co mi gin powie ale mnie uspokoiłaś pozdrowionka pa pa pa ;)

reklama
Dziewczyny robiliście badanie cmv wiecie ile kosztuje takie badanie? Ja muszę się wybrać do Płocka by to zrobić bo w Gostyninie nawet nie wiedza co to takiego. Musiałam jej tłumaczyć po 2 razy to niby mi znalazła ale mówiła, że pierwszy raz z czymś takim się spotkała powiedziała, że jedynie kobiety w ciąży te badanie wykonuja które mają jakies groźne powikłania i że niby te badanie kosztuje 270zł chyba w tym laboratorium wogóle się nie znają.

Do góry