• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie 9 kg i na razie stoi chwała Bogu, bo jak do 5 miesiąca nie przytyłam w ogóle, tak 5 miesiąc u mamy to było +7 kg :D teraz przez miesiąc tylko 1 kg i mam nadzieję, że tak już zostanie.. co do rozstępów, to na brzuchu nic nie ma, ale piersi? O Boże wyglądają jak słoneczko z promykami :P Smaruje codziennie i kąpię się w oliwce, te rozstępy mam już od 2 miesiąca! Taki wzrost, że z takiego drobnego A w C się nie zamykam teraz :<

reklama
Twilight piękny cudny brzusio :) Maleńki, ale cudny::) I cała jesteś zgrabna i szczupła:) super:)

Ja jak Wika narazie 5 kg do przodu, waże się na czczo, ale już coraz szybciej waga idzie w górę , ale pozwalam sobie na co tylko mam ochotę niestety...jem inaczej niz przed ciążą bo doszło słodkie i różne takie dziwne smaki:) Wika pocieszyłaś mnie tym karmieniem :*

U mnie waga rośnie skokowo. Najpierw trochę spadło. Potem w 4 tygodnie przybyły 5 kilo, a teraz znowu stoi.
W poniedziałek wizyta i z tego co widze po dzisiejszym ważeniu to się okaże że za dużo mi nie przybyło.
Od początku jakieś 4 na plusie. Ale brzuch mam za to ogromny, jak moja koleżanka w ciąży 7 tyg wyższej :szok:

Twilight- śliczny zgrabniaczek:):):)
A oto i mieszkanko naszej córeczki:):) jak na razie +5,5 kg:) i waga postępuje galopująco:)
Zdj&#281;cie233.jpg

twilight, mela - śliczne macie brzuszki. Ja z racji małego brzuszka także w drugiej ciąży, uważam, że Wasze domki wcale nie takie małe :-) A w sumie najważniejsze, że dzieciaczkom wygodnie :tak:

Jeju niektóre z Was to takie MALUTKIE ZGRABNIUTKIE TE BRZUSZKI mają, ja długo długo nic a teraz ze 2tyg tak mi wywaliło że juz mi ciężko się robi...
Ze 2razy taki jak meli mój juz jest

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry