Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam, ale zaczynam się martwić wielkością mojego brzuszka.
Przy wzroście 160 przytyłam 5kg, a obwód brzucha to 81 cm:/ Jak myślicie? Lekarz niby mówi że z dzieckiem wszystko ok, nawet duży jest, ale ja mam obawy:/Zobacz załącznik 468157 To zdjęcie sprzed tygodnia![]()
Tylko się cieszyć, nigdzie nie jest napisane, że w ciąży trzeba przytyć 40 kg ani że trzeba mieć brzuch wielkości koloseum ;-)Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam, ale zaczynam się martwić wielkością mojego brzuszka.
Przy wzroście 160 przytyłam 5kg, a obwód brzucha to 81 cm:/ Jak myślicie? Lekarz niby mówi że z dzieckiem wszystko ok, nawet duży jest, ale ja mam obawy:/Zobacz załącznik 468157 To zdjęcie sprzed tygodnia![]()

ale dam radę - tylko żeby Emilka zechciała jeszcze dać się tak obfocić ze dwa razy :-)