reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
bleee i znow noc przede mna...meza nie ma wiec przynajmniej swiadka moich spazmatycznych placzow nie bedzie...ja chyba psychotropow potrzebuje powaznie...a podobno hormony buzuja w nas tylko na poczatku, pozniej swiat jest kolorowy a przyszla mama ma tyyyle energii i tryska humorem...to kiedy to bedzie u mnie?!

Ja tam mam humor jako taki ;-) wystarczy moment a wpadam w szał :angry: i pokazuję swoje :-D.
Dziwie się że mi te skurcze brzucha ustały. Moje pytanko: czy macica nie powinna dalej ćwiczyć???

ja mam dni ze nie mam skurczy albo sa slabiutkie ze trudno wyczuc czy to macicia czy dzidzia cos kombinuje...a mam dni jak dzis kiedy mi sie wszytsko tak rusza, pracuje ze szok...miesnie w kroczu mi nawet chodzą...

ja znowu czyje sie sloniem
cizk sie ruszyc , przekrecic nie ma jak sie polozyc
nerwa mam od rana a jeszcze na dodatek synus mi sie rozchorowal i musimy przesiedziac ladna pogode w domu:-(
ja mam nerwa a on ciagle placze bo sie zle czuje
wkoncu dla uspokojenie siebie i jego tez wlaczylam mu jego ulubiona bajke
ni elubie tego robic
wole gdzies wyjsc albo w cos sie z nim pobawic
ale trudno
czasami trzeba ulatwaic sobei zycie

u mnie w mieście jest straszna mgła i aż się nie chce ruszać, nic tylko spędzic dzień w domu, (rano sobie popłakałam troszkę-ale zauważyłam że dziecko potem strasznie kopie, także już mu tak postaram się nie robić), ale zauważyłam że jak czasem pochodzę i pospaceruję to humor mi się poprawia (niestety ten brak słońca mi dokucza już troszkę) i na dodatek miła pani w sklepie z którą sobie porozmawiałam chwilkę...także ogólnie wyszło na plus:-)

reklama
tak i nie, ale chyba najbardziej to złapałam jakiegoś dołka....wszyscy gdzieś wychodzą, a ja nie...itp (ale idę chociaż do kina dzisiaj ze znajomą) mój narzeczony jest zagranicą i na razie to jestem sama z rodzicami...także to chyba dlatego no i pogoda jeszcze jest okropna :tak:

Do góry