aga_q
TRZYNASTEGO :)
w halach mirowskich miodek sprzedawał facet. Nie pamiętam skąd wiem, że był to miodek dobry,
potwierdzam

mój kolega z pracy zakupował tam miodek - a on jest maniakiem miodu i zawsze bierze tylko z pewnego źródła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w halach mirowskich miodek sprzedawał facet. Nie pamiętam skąd wiem, że był to miodek dobry,
Ja ostatnio dość często szczególnie w pracy mam takie uczucie słabości (coś jakbym miała zemdleć), zastanawiam się czy to normalne czy może moja anemia daje się we znaki albo może za mało jem bo przez wieczną zgagę i kołek w gardle to z tym jedzeniem różnie bywa , czy wy też macie czasem takie uczucie??
Dzisiaj ide na kontrolę to skonsultuję to z lekarzem.
to prawda z tymi wszystkimi chorobami, czasem warto wiedzieć mniej ;-)Marylion - wiadomo, lepiej się zapytać gina czy coś takiego nie grozi - ale kurczak, ja to wolałabym chyba nie wiedzieć o tych wszystkich chorobach :-( ostatnio tak się stresowałam tym paciorkowcem, że masakra, nie dawno też gdzieś przeczytałam o tym, co Ty napisałaś - to już w ogóle mnie przybiło - zamiast cieszyć się tą ciążą to ja więcej się martwię czy wszystko jest dobrzeparanoja jakaś :-(