reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Ewelia właśnie puściłam małemu..(.leci a..aaa byly sobie kotki dwa:-D)super sprawa dzięki zalink:tak:
Piotrek zasnął o 19 na 3,5 godz i dlatego dopiero teraz go usypiam:sorry2: jeszcze mały smrodek sie kręci:dry:

Ewelia gdzie ty to radio znalazlas??cudowna sprawa!!Super pomysl dla tych wczesnie chodzacych spac i dla nocnych markow i ich mamus.
Dzieki za stronke-rewelacja!!:-)

No u nas tez grało,a teraz Adas spi:szok::-p
A my mamy znowu problem z ta wysypka:baffled:wszystko zniknelo,czyscitki,gladziutki policzek juz byl i wczoraj na moich oczach dostawal wysypki:szok:w ciagy 5 min wysypalo mu buzke,a nawet powieki:no:wieczorem znow do dermatologa-sama juz nie wiem co to za cholerstwo:baffled:no...ale przynajmniej mam pewnosc ze to nie skaza bialkowa:-p

Kira moj tez zasnal:szok:moze to to radio tak dziala:sorry2:
ta wysypka to pewnie alergiczna:dry:Karolowi wyskoczylo pare krostek na brzuchu a ostatnio wypralam w bobasie a nie w jelpie:baffled:ale doslownie jaest z 10 tych krostek wiec mu nie ulegne:-D

Jak ja patrze na zdjecia Piotrka jak miał to wstretne uczulenie i cała twarz wysypana to naprawde źle wygladało:no:Teraz tylko od czasu do czasu koło brudki ma lekkie zaczerwienienie ale to przez ślinotok:-D

Cześć mamusie!!!

Dawno nas tu niebyło i widze ze dzieje się u Was oj dzieje!
Niestety u nas też zaczęły się ząbki mały strasznie marudny w nocy budzi się o 1szej potem koło 7mej i koniec spania w dzień spi może po 15 min koszmar z wyjściem na spacer zanim go ubiore to strasznie płacze potem zasypia w wózku.
Pozatym odpukać zdrowy waży nieżle na prawie 4 miesiące które skończy w wigilie to chyba ma już z 8 kg. Wprowadziłam już marchewkę i jabłuszko nawet mu smakuje. Wozicie juz swoje maluszki w spacerówkach???
Ja bym chciała bo w gondoli ledwo sie mieści ale on jesczcze niesiedzi choć zaczyna już próbować.
Gorąco Was pozdrawiamy!!!
Gdybyśmy się już nieodezwali to dla Waszych rodzin:
Spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w goronie najbliższych samych smakołyków na stołach bogatego Mikołaja:-D, a na nadchodzący rok samych szczęśliwych i niezapomnianych chwil z maluszkami!!!!Wszystkiego dobrego!!!!

reklama
Hej dziewczynki :tak:
my już po szczepieniu! mały waży 7,6kg i pani pediatra powiedziała, że wygląda jak półroczne dziecko :szok: wzięła go za rączki żeby zobaczyć czy sie podciagnie a on sam usiadł i pięknie prosto sie trzymał bez żadnego zachwiania! :tak: pani powiedziała, ze mały bardzo dobrze sie rozwija (nawet za szybko) i widać, że musi więcej jeść niz jest napisane na opakowaniu i prawdopodobnie dlatego tak sie budzi w nocy bo jest głodny :-( powiedziała, ze to minie i trzeba być cierpliwym :tak: poza tym mówiła zeby nie podawać samego jabłuszka i marchewki tylko zacząć wprowadzać zupki i obiadki bo to są bardziej wartościowe i kaloryczne rzeczy, a jabłuszko i inne owoce to tylko tak na przekąske. Nasze maleństwo wczoraj zjadło pół słoiczka zupki warzywnej także nie jest źle :tak:

Do góry