reklama
Witajcie,
ja nie wiedziałam, ze są pampersy 4, może są tańsze od tych 4+. Nam idzie strasznie dużo pampersów, w dzień zmieniam co 2 godziny przynajmniej, a zdarza się i częściej. W nocy rzadko zmieniam.
Ktoś pytał o te kaszki, to ja używam dłużej niż 3 tygodnie jedno opakowanie i się nie przejmuję, zawsze wkładam przecież suchą łyżeczką a potem dobrze zawijam i zamykam na klamry od bielizny
Dzisiaj był debiut zupka brokułowo-ziemniaczana, bardzo smakowało
.
Dziewczyny, czy Wy też dostaliscie paczuszki z Hippa i Nestle? Ja dostałam, z Hippa to nawet dwie :-) i w nim kupony promocyjne do Rosmana.
Ile w dzień spią Wasze dzieci? Moja Dominika to na spacerze w południe pośpi pół godziny i resztę spaceru leży sobie i sie na mnie patrzy
A potem ma już tylko drzemke godziną około 16. I koniec.
Może się wymienimy zabawami dla dzieci, bo ja wciąż robię to samo, aż mi się nudzi, tzn.: czytanie bajek, bo strasznie uwielbia i wzdycha
, turlanie sie po łóżku, przytulańsko, pokazywanie po kolei maskotek, masowanie-głaskanie, kładzenie na brzuszki i na pleckach na macie i od nowa ten sam zestaw, co by mozna jeszcze robić? Aha, zapomniałam, jeszcze tańczenie na rączkach i zwiedzanie mieszkania.
ja nie wiedziałam, ze są pampersy 4, może są tańsze od tych 4+. Nam idzie strasznie dużo pampersów, w dzień zmieniam co 2 godziny przynajmniej, a zdarza się i częściej. W nocy rzadko zmieniam.
Ktoś pytał o te kaszki, to ja używam dłużej niż 3 tygodnie jedno opakowanie i się nie przejmuję, zawsze wkładam przecież suchą łyżeczką a potem dobrze zawijam i zamykam na klamry od bielizny

Dzisiaj był debiut zupka brokułowo-ziemniaczana, bardzo smakowało

Dziewczyny, czy Wy też dostaliscie paczuszki z Hippa i Nestle? Ja dostałam, z Hippa to nawet dwie :-) i w nim kupony promocyjne do Rosmana.
Ile w dzień spią Wasze dzieci? Moja Dominika to na spacerze w południe pośpi pół godziny i resztę spaceru leży sobie i sie na mnie patrzy

Może się wymienimy zabawami dla dzieci, bo ja wciąż robię to samo, aż mi się nudzi, tzn.: czytanie bajek, bo strasznie uwielbia i wzdycha

Natalia sa pampersy 4 (7-18kg) pakowane po 72sztuki, a potem 4+ (9-20kg) pakowane chyba bo 68. My jestesmy teraz na 4.
dzieki za odp

Laura u nas na topie jest:
Bierzemy Piotrka na ręce i pokazujemy lustro a potem tak go przyblizamy a potem oddalamy od odbicia i sie strasznie chichra wtedy...
Lubi jeszcze jak mu sie tak "pierdzi ustami" pod paszka i w nóżki...

A i jak lezy bez pieluchy i majta nogami na wszystkie strony..
no i tak jak u Ciebie mata zabawki huśtawka...
A ostatnio odkryl szczebelki w łózeczku i lubi sie podciagać rączkami albo nogami "chodzi "po szczebelkch
:-)
Bierzemy Piotrka na ręce i pokazujemy lustro a potem tak go przyblizamy a potem oddalamy od odbicia i sie strasznie chichra wtedy...

Lubi jeszcze jak mu sie tak "pierdzi ustami" pod paszka i w nóżki...

A i jak lezy bez pieluchy i majta nogami na wszystkie strony..
no i tak jak u Ciebie mata zabawki huśtawka...
A ostatnio odkryl szczebelki w łózeczku i lubi sie podciagać rączkami albo nogami "chodzi "po szczebelkch

Luxik
:)
rany
, ja niedawno przeszlam na pampersy numer 3
, kurcze moze nasz Tomus za chudziutki???
Laura hihi,ja ksiazeczek mu jeszcze nie czytam, bo bardziej go interesuje jej targanie jak sluchanie
, noszenie po mieszkaniu bardzo lubi, jego ulubionymi rzeczami do ktorych piszczy i sie smieje to pasta do zebow i te ....nie wiem jak to sie fachowo nazywa, jak zamykamy drzwi to ten dziubek od drzwi wchodzi w ta dziure w fudze, ciagle chce zeby go przy tym trzymac, grzebie tam i grzebie.Ogolnie duzo mu opowiadam, jak gotuje, myje, sprzatam , ukladam, prasuje, uwielbia patrzec i sluchac.Treningi na brzuszku udaja mu sie najlepiej kiedy wkladam go do kojca, wrzucam pare zabawek , czasami godzine sam wysiedzi, tarmosi wszystko po kolei
Czy mozna zamrazac jedzonko ze sloiczka???

Laura hihi,ja ksiazeczek mu jeszcze nie czytam, bo bardziej go interesuje jej targanie jak sluchanie

Czy mozna zamrazac jedzonko ze sloiczka???

Luxik ja mam marchewke z ryzem Gerbera i tam jest napisane "nie zamrażać" a na gruszce hippa nie ma o mrożeniu nic wspomniane...
nie wiem albo inna firma i nic nie pisza o mrożeniu albo jak nie napisane to mozna mrozić...
A co do pampersow tu u nas tak mi sie wydaje że poprostu juz troche za krótkie sa 3 bo zapiinaja sie normalnie a na dł nie za bardzo..

A co do pampersow tu u nas tak mi sie wydaje że poprostu juz troche za krótkie sa 3 bo zapiinaja sie normalnie a na dł nie za bardzo..
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
fiolka- kurcze to zaczynam się martwić, chyba że to tak działaja hormony żeńskie i dlatego tak ma
Córeczce mojej znajomej to normalnie jedna pierś zaczeła rosnąc i pojechała z nią do onkologa ale podobno właśnie to jakieś zaburzenia nic groźnego.
Mój syn np od samej maleńkości miał strasznie owłosione plecy, a teraz to masakra az sie boje jak on bedzie wygladał jako dorosły mężczyzna. Pediatra jak go kiedyś badała odrazu stwierdziła ,że młody jest nabuzowany męskimi hormonami ale żeby aż tak zrobie kiedyś zdjecie tych jego plecków i wam pokaże ,ja jeszcze nie widziałam żeby małe dziecko miało takie owłosienie.

Mój syn np od samej maleńkości miał strasznie owłosione plecy, a teraz to masakra az sie boje jak on bedzie wygladał jako dorosły mężczyzna. Pediatra jak go kiedyś badała odrazu stwierdziła ,że młody jest nabuzowany męskimi hormonami ale żeby aż tak zrobie kiedyś zdjecie tych jego plecków i wam pokaże ,ja jeszcze nie widziałam żeby małe dziecko miało takie owłosienie.

reklama
My mamy teraz 5, jeszcze trochę myślę że pochodzi, ale paczkę 6 zakupimy w sobotę, żeby były na zaś. No a na 6 się kończy, więc muszę chyba oprócz jedzenia innych rzeczy niż cycuś, to nauczyć go sikać w nocnik
mrozik ladne rzeczy, moj krzys to 4 lub 4+ pamperesy nosi i poki co sie jeszcze miesci ;-)
Podziel się: