reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Witajcie kobitki....:-)alez te swieta zlecialy...wiedzialam ze tak bedzie:dry:w piątek wracam do Bydgoszczy a takiego mam lenia:sorry2:

Piotrek sie troszku u babci rozbestwił....i bardzo polubil słowo NIE:wściekła/y:A na Mikołaja to ze tak brzydko powiem sie poprostu wypiął nie płakal ale byl wkurzony jak tylko Mikołaj podszedł:sorry2:

kozica duzo duzo zdrowka dla małego ...niech szybko wraca do zdrowia:tak:

Ja Sylwestra spedzam w domu a dla Was kochane i Waszych rodzin Szczesliwego Nowego Roku:-)

Dla nas nie było w tym roku Sylwestra.... byłam z Kubą w szpitalu, pojechaliśmy we wtorek na kontrolę i p. doktor stwierdziła że jest gorzej i wylądowaliśmy w szpitalu. Kuba ma aż zmiany na płucach, ale jest już lepiej i dziś nas wypisali, do poniedziałku mamy jeszcze zastrzyki. Jestem wykończona.... Ten rok zaczął się dla nas fatalnie...

Kozica - A Kuba brał wcześniej zastrzyki czy tylko doustne leki? Pisałaś że gorączki już nie miał? Kurcze i tak zapalenie płuc bez gorączki...:baffled:, i jak tu poznać że maluch aż tak chory:-(. W sumie to jak Filip miał 2 miesiace, to miał zapalenie oskrzeli i też bez gorączki, jedyną oznaką która mnie zmusiła do wezwania lekarki było to że był niespokojny. No ale ze u Was na antybiotyku i aż na płuca zeszło :no:. Co mu dawali w szpitalu??? Na wyjście coś dostaliście oprócz tych zastrzyków?

mrozik pierwsze dwa dni była tylko wysoka gorączka i troszeczkę suchego kaszlu (dosłownie 5 kaszlnięć w ciągu dnia) na trzeci dzień pojechaliśmy do lekarki która stwierdziła że na oskrzelach zalega flegma i gardło całe czerwone, dała antybiotyk Sumamed + syrop Flawamed. To braliśmy przez cztery dni, gorączka ustąpiła ale nic poza tym.... Kuba wcale dużo nie kaszle, dostał tylko kataru. Na kontroli p. doktor stwierdziła że nie ma poprawy a ja sama słyszałam że przy oddychaniu Kubie świszcze więc wiedziałam że nie jest dobrze ale nie myślałam że aż tak... no i szpital, tam dostał dożylnie Zinacef + nebulacje + Mucosolvan, teraz mamy zastrzyki też Zinacef i reszta tak jak było... W szpitalu zrobili zdjęcie płuc i okazało się że są zmiany... Ostatni zastrzyk mamy w poniedziałek rano i później wizyta kontrolna.

Kozica - nie możesz wezwać jakiegoś lekarza do domu? albo na dyżur gdzieś jechać? Chyba gorączki teraz to juz nie powinno być. U nas ostanio modna mononukleoza zakaźna. Dużo dzieci choruje. Czesto lekarze nie rozpoznają tego :baffled:

reklama
Do góry