reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Madziara dużo zdrówka dla Nikodema.
Ja to raz wyszłam z przychodni, bo musialam długo czekać i jak dzieci w kolo zaczęły prychać i kichać to uciekłam:baffled::tak:

reklama
dziewczyny to u Was nie ma podzialu na dzieci choreb i zdrowe?????????
u nas chore wchodza z doroslymi glownym wejsciema zdrowe osobno i nie maja z nikim chorym kontaktu, myslalam ze wszedzie tak jest:baffled:

Madziara biedny Twój Nikodem, życzę szybkiej poprawy! :-)
Składam życzenia wszystkim dzieciom urodzonym 13.08.2007!!! To był dzień...ehhh
Kuba urodził się w 40 tygodniu (termin miałam na 11.08) ważył 3300 ale ma okrągłą głowię i trochę się męczyłam zanim wyskoczył :-). Dzisiaj z okazji urodzin zrobił nam niespodziankę i obudził się o 3 na butlę a potem DOPIERO o 7!!
U nas pada śnieg z deszczem, jestem w środku przedświątecznych porządków i już mam dość... a Wy jak sobie radzicie?? Muszę się jeszcze pobawić w mikołaja i zastanawiam się co Kubusiowi kupić macie może jakieś fajne pomysły?
Kuba właśnie leży na macie i ciśnie kupę więc jest spokój ..hahaha :-) ale już go czuję :-)

Madziara dużo zdrówka dla królewicza Nikodema:tak:mój Piotrek tez wazy ok 7.5 kg zważylismy go na naszej wadze ( tzn najpierw zwazyłam sie sama a potem z nim więc tak mniej więcej 7.5 kg jest:-))

Wszystkiego naj dla 4 miesiecznych maluszków...ale czas leci:szok:;-)

U nas nie ma zadnych nowości w diecie tylko dzis kupiłam nowa herbatke jabłko z melisa i zasmakowała Piotrkowi chodziaż trudno stwierdzic bo on jak narazie wszystko pił :-D
Piotrek tak od tyg zaczął sie przewracac z plecków na brzuch tylko że jak się przewróci to zawsze mu jedna reka zostanie pod brzuchem i sie denerwuje:sorry2: jeszcze muis dopracowac obroty:-p

Nie wiem czy juz czytacie swoim maluszkom ale my dostalismy takie fajne kolorowe książeczki i jest zachwycony:-DPod wieczór jak nie chce spać i marudny jest to taka bajka z obrazkami potrafi go zajać jakies dobre 20 min:-pwpatruje sie w literki, obrazki i grucha tak słodko to wyglada:-Dno i oczywiscie słucha z zainteresowaniem:-p

My mamy gryzak gerbera taki niebieski z wypustkami ale jeszcze Piotrkowi nie dawałam dostalismy go chyba jak miał miesiąc w prezencie

Czesc dziewczyny:-)Moge sie do Was przylaczyc? Jestem mama Ali,ktora dzisiaj konczy 4 miesiace:happy2:
Jestem nowa na forum,nie bardzo sie jeszcze orientuje jak to wszystko dziala i wyglada.Jak mnie przyjmiecie to napisze wiecej,na razie lece sie zapoznac z forum.
Pozdrowionka

Witam nowa mamusie i mala Ale.
Koniecznie napisz cos wiecej o coreczce.
Ja to juz sie powaznie martwie o te przewroty. Czy jest jeszcze ktos ktorego bobas sie nie przewraca?
Zuzia prawie siedzi sama, za jedna raczke tylko sie trzyma i podciaga sie do gory tez, az raz jak ja polozylam na poduszce to wstala i sie przewrocila i dobrze ze bylam blisko bo by spadla z wersalki. Ale przekrecac sie nie chce, z boczku to i na brzuch i na plecy ale jak ja klade na boczku to glowe podnosi i placze, a na brzuchu to glowe wysoko podnosi i ramiona tez zaczyna ale przewracac sie nie chce. Nie wiem juz czy mam sie martwic, NYGUS maly.:no:

Witam nowa mame :-)

Ewelina nie jestes jedyna mama ktora nie widzi obrotow, moj Szymon raz sie obrocil z brzuskza na placy i chyba ze trzy razy z plecow na brzuszek, ale uznaje ze to byl czysty przypadek:-) bo bylo to jakis tydzien temu i sie nie powtorzylo, a tak to jedynei sie przekreca z plecow na boki. Siedziec to by tez juz chetnie usiadl , a najlepiej to i poszedl z tata na piwo ;-)

Witam nowa mamę.
Mój mały tez się nie przewraca - wcale mu to nie w głowie. Za to na przewijaku wyprawia jakieś dziwne podskoki i próbuje powoli mostki :)

reklama
Ewelia Oliver tez sie nie przewraca a jest prawie najstarszy bo jeszcze z lipca. Przewrócił sie z brzuszka na plecy 2 razy i to dawno temu, z plecków na brzuszek jeszcze nigdy. Obraca sie za to na boczki jak jest sam w kojcu. Ja tez sie troszkę martwiłam, ale stwierdziłam ze każde dziecko jest inne i mam leniuszka, co mi wyrównuje Marianne która chodziła jak miała 11 miesięcy:-D

Do góry