reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Nie wszystkie maluchy gryza juz stopy mój Piotrek nie:-D:-pnarazie łapie w raczke i oglada....:tak:

Zasnąl o 21 ale przedtem przewrocil sie w łóżku na brzuch chyba z 20 razy....my go na boczek a on znowu na brzuch...i tak w kólko:dry::szok::-D

Kobitki ruszające do pracy głowa do góry:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny..
jakoś ten weekend minął smutnie i cicho........
Mała nie spała dobrze ciągle się budziła i płakał tak jakby ja brzuszek bolał. Chyb aprzez kupkę bo wczoraj tylko troszeczkę zrobiła a ma zatwardzenie:(
madziara chyba udało mi się ropkę zlikwidować :) ale paluszek i tak trochę czerwony.
Kama moja karola jeszcze nie gryzie stopy ale za to lubi je łapać i patrzeć na nie:) szczególnie jak przebieram ją.
Tak mamy duże szczęście ,że nasze dzieci są zdrowe.

[*]dla Majeczki. śpij spokojnie Aniołku....

Witam :-)
No i kolejny tydzien z naszymi maluszkami czas zacząc... :-) Dla mnie to juz jeden z trzech ostatnich tygodni, bo potem do pracy :no::-(
U nas weekend byl dosc meczocy, przyznam sie ze mialam w piatek urodziny (stuknelo mi 29, tak sie zastanawiam i chyba jest tu wiekszosc mlodszych mam, co? ;-)) wiec przez trzy ostatnie dni przez dom nam sie przewijali goscie, a do tego Szymcio ma problemy z brzuszkiem, a dokaldnie z kupa :-( Dwa dni nie robil i dostal czopka i zrobil mala kupe, i teraz znowu dwa dni nie robil i dzis w nocy juz nie moglismy patrzec jak sie meczy i znow dostal czopka :-(
Tak sie zastanawiam od czego to i wymyslilam ze moze po sloiczkach... bo ja mu juz od prawie miesiaca podaje zupki ale dotychczas sama gotowalam, a teraz jakos nei mialam czasu i dawalam mu przez 4 dni sloiczki (ziemniaczki ze szpinakiem oraz jabluszko). Rozmawilam jeszcze z inna mloda mama (poza tym jest tez mloda lekarka) i jej synus po sloiczkach tez mial rozne sensacje, wiec prawie od poczatku musiala mu gotowac sama.
Pisze to bo sie zastanawiam, moze u ktorejs z Was tez dzieci nie specjalnie sie czuja po sloiczkach?

Juz nie pamietam kto, ale ktoras z mam martwila sie brakiem zabkow... u nas tez w tym temacie na razie cisza ;-)
Za to stopy sa aktualnie ulubiona zabawka i czesto laduja w buzi :tak:

tomola ja w 2007 skończyłam 29 ;) i ie czuje sie staro:) U nas też cisza z ząbkami. A po słoiczkach też cięzko kupki ida:(

Tomola-Najlepsze Życzenia:tak:
Mi stuknie 26 w marcu;-)
U nas z ząbkami cisza tez,w pon na szczepienie to moze czegos sie dowiemy:confused:
A zaraz idziemy zrobic to badanie mykologiczne-ciekawe co wyjdzie:dry:a potem do babci:-D

Hej

My też mielismy ciężki weekend też mamy problemy z kupkami myślę ze to po słoiczkach wczoraj sobie odpuściłam a dzis chyba spróbuje dać troche zupki z mięskiem i poobserwuje jak reaguje. Kaszki uwielbia szczególnie bananowa.
Nasz maluszek tylko chwyta czasem za nóżki ale niewkłada sobie do bużki jeszcze ostatnio straszny z niego leniuszek niechce mu się przekręcać ząbków też brak na razie.

No nic lece troche posprzątać bo mamy dziś znajomych z anglii więc jakoś dzień zleci

miłego dnia dla Was

reklama
tomola spóźnione ale serdeczne życzenia:tak::-D

Ja w lipcu bede miala 23 a i tak wygladam na jakieś19 chyba....jak wybieralam sukienke na cywilny to babka spojrzala i mówi na studniówke bedzie w sam raz:-Da ja sobie mysle Pani ja dzieciata niedlugo żonata hehe a studniówka dawno za mną:cool2:

Do góry