aneta - gratulujemy ząbeczka!!!
edyta - to brawa wielkie dla Olenki. Jak bedziesz miala chwile to moze wrzuc filmik jakis, uwielbiam ogladac takie filmiki
Natalia - sprytny chlopak
tomola - nie ma co sie martwic wszystko w swoim czasie, kiedys zreszta czytalam ze jak dziecko jest zajete szkoleniem jednej umiejetnosci, np chodzenie raczkowanie to moze zapomniec "na chwile" np mowic. Poprostu malutki mozg jest za maly zeby uczyl sie tylu rzeczy na raz.
Moja Zuzia tez nie robi tylu rzeczy, ona np jeszcze nigdy nie zabiła brawa ani kosi kosi

nie wiem czemu ale nie chce i tyle. Przybija piątke, pokazuje jaka jest duza, robi "nu nu", pokazuje jak szczeka piesek i tak jak Ola ostatnio ma manie na punkcie pokazywania wszystkiego paluszkiem, gdzie chce isc, gdzie co jest wszystko paluszkami pokazuje, na spacerze kazdego ptaszka pokaze

I uwielbia szczoteczke do zebow, chyba sie przejela tym szczotkowaniem bo potrafi z godzine chodzic z ta szczoteczka.
A wogole to mam pytanie puszczacie dzieciakom bajki, bo Zuzia uwielbia Teletubisie, jak jej puszcze to tanczy i sie smieje, patrzy tak po 5 minut gora i jej sie nudzi, idzie gdzies a potem biegnie spowrotem, ale uwielbia je.