evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Edytka Olcia super panna, i jaka miłość w niej siedzi, Oli to nawet mnie przytulić nie chce jak go proszę
, za to smoczkiem sie podzieli jak udaje, ze płaczę.
Z ciekawych rzeczy to ``odbiera telefon´´ jak dzwoni tzn. przykłada rączkę do ucha i gada i jak sie zapytam ``jak Olus sam stoi`` to sie puszcza i przez moment sam stoi. Mam nadzieje, ze trochę więcej sie nauczy jak pojadę do moich rodziców, bo pamiętam, ze Mama nauczyła wielu rzeczy Marianne.
, za to smoczkiem sie podzieli jak udaje, ze płaczę.Z ciekawych rzeczy to ``odbiera telefon´´ jak dzwoni tzn. przykłada rączkę do ucha i gada i jak sie zapytam ``jak Olus sam stoi`` to sie puszcza i przez moment sam stoi. Mam nadzieje, ze trochę więcej sie nauczy jak pojadę do moich rodziców, bo pamiętam, ze Mama nauczyła wielu rzeczy Marianne.
pocieszam sie ze nie ma czasu na rozwój intelektualny bo sie rozija ruchowo
ostatnio nauczyl sie przytulac misiaki
a na dworzu top juz nawet na sekunde nie moge sie odwrocic bo juz ucieka z czyms w buzi
Dołączam sie do słów Naty, mój Filip też jkiś taki w tyle żeby nie powiedzieć "cofnięty";-).Filip oprócz kosi kosi jak mu sie chce jak już wcześniej pisalam i pokazywania gdzie jest lampa i misiu to jak ktoś kaszle to on potem powtarza i też kaszle,kręci głową na nie, no i ostatnio po długich próbach i powtarzaniu w końcu daje buzi z otwartym dziubkiem :-)
)