reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Hej dziewczyny:-)

U nas dziś pada od rana...zimno jakoś...:szok: słowem pogoda taka jak mój nastrój:-(

Pozdrawiam Was cieplutko- miłego dnia życzę:tak:

reklama
Witajcie!
Ale tu pustki..... my mamy problem bo Kuba dziś w nocy zrobił kupę, rano drugą (takie normalne) a teraz zrobił troszkę ale takiej rzadkiej.... zastanawiam się czy to od zębów? czy coś innego. Poza tym nie ma gorączki i zachowuje się normalnie.
U nas pada i jest zimno nawet na dwór się wyjść nie chce więc Kuba dostaje w domu fioła i my razem z nim....

kozica ja bym się narazie nie martwiła:no: mój synio też nieraz tak ma:tak:i nic złego się nie dzieje. Ostatnio siedzi sobie na dywanie i się bawi:tak:ale tak wącham...coś śmierdzi:baffled:patrzę:szok::szok::szok:kupa na dywanie:szok::no::szok::baffled::szok::szok::szok:okazało się że oprócz tego że na dywanie była też na wszystkich częściach jego ubrania:szok:a to dlatego, że nie dość że była rzadka to jeszcze straaaaasznie duuuuużo:zawstydzona/y::szok:pampers nie dał rady:no::-D tak więc mieliśmy "nadliczbową"kąpiel z której Wojtuś był bardzo zadowolony:-D:tak:kolejne kupy były już ok:tak::-)

Ale rzeczywiście pustki tutaj ostatnio...:szok:
U nas pogoda też do niczego i Wojtuś doprowadza mnie do szału, bo nudzi się w domku...

My dzisiaj mieliśmy roczkową imprezkę.Było fajowo a Alunia przeszła samą siebie.Teraz już śpi ale dzisiaj z tych emocji w ogóle nie spała.
Jak pisałam wam wcześniej planowaliśmy grilla i tak byliśmy nastawieni dlatego nie przygotowaliśmy się na nic innego a pogoda taka że aż żal psa z domu wypuścić.
Na szczęście znaleźliśmy wyjście z sytuacji i zagrillowaliśmy w domu u mojej mamy ona ma kominek i tam smażyliśmy kiełbaski,kurczaczki itp.

Aha Alunia wyciągnęła różaniec,potem dotknęła książkę a następnie z impetem złapała za pieniądze i spowrotem wróciła do różańca.

Witamy po przerwie:-)
Aneta to rosnie Ci zakonnica:-DSzkoda, ze pogoda Wam nie dopisala:-(ale najwazniejsze, ze Ala super sie bawila:tak:;-)
My tez po imprezie, wczoraj balowalismy - akurat tak wypadlo na sobote idealnie:-D
Dzien wczesniej burze, dzis nieciekawie - zimno i ponuro a wczoraj idealnie!!! cieplutko:-D Bylo super, nie dosc, ze pogoda dopisala to dopisali tez goscie i humor Karolkowi:-D
Byl grill i tort na trawce przed domem - jednym slowem poobiedzie wszyscy szybko uciekli na zewnatrz;-) Zdjecia z dziadkami, pradziadkami itd w pelnym sloncu:tak:Wstawie fotki jak maz mi odda ze swojego kompa:baffled::sorry2:
A jezeli chodzi o wybor u nas byl ubaw po pachy:-D:-D:-D
Karolek najpierw otworzyl ksiazke i choc bylo kolorowo na 1 stronie szybko zamknal, zlapal 50 zl, odwrocil sie i biegiem do mamy:-D:-D:-Dna rozaniec nawet nie spojrzal:szok::laugh2:

Witajcie!
U nas imprezka urodzinowa za tydzień. Jestem ciekawa co mały chwyci - ja stawiam na książkę, no ale to się okaże.
Chciałam się pochwalić, że Nikodem postawił dzisiaj swoje pierwsze samodzielne kroczki :) Poza tym już od jakiegoś czasu zasypia w łóżeczku i śpi ładnie cała noc, około 6-tej wypija mleczko i śpi do 9-tej.
Jest kochanym małym rozrabiaka, tylko niestety ciągle mocno uzależnionym od mamy.

Witajcie :-)Super ,że imprezy roczkowe udane. My także wyprawiamy dopiero za tydzień w sobotę a to z powodu nieobecności tesciowej, która jeszcze jest z Maciusiem w Niemczech. A Poza tym mąż ma 30, wiec chcemy zrobić wspólną imprezkę z tej okazji;-) Także jak wiekszośc z was mamy w planach grilla i byc może imprezkę na podwórku ale niewiem czy to wypali bo któż wie jaka będzie pogoda za tydzień.

A tak u nas ok. Ola pije mleko modyfikowane ale cycek jeszcze też musi być:baffled: Nawet zauważyłam , że chyba przybrała na wadze bo jakaś cięższa się zrobiła i brzuszek sie jej pojawił a wczesniej tak nie było. W ogóle wszedzie jej pełno. Już nie ma mowy żeby dotrzeć gdziec na czworakach, wszedzie chodzi juz na nóżkach. Po upadkach wstaje sama bez problemu. Najbardziej uwielbia biuro męża i grzebanie w koszu:wściekła/y:.

Witam serdecznie my urodzinki mamy tez za sobą . Ja robiłam zwykłą małą impreze w domu bo u nas pogoda wstrętna. Aneta u nas pierwszy ruch poszedł na różaniec ale nie mogła złapac i wzięła nici a następny różaniec a póxniej sróbokręt mały majsterkowicz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Wreszcie ładna pogoda :-) My też już tydzień po imprezie jesteśmy, było bardzo miło :-) Kuba nic nie wybierał bo nam sie zapomniało...

Do góry