reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Anetko gratulacje!!
Na kiedy masz termin? Ja juz odliczam ostatnie dwa miesiace, i juz wiem ze u nas bedzie drugi chłopak. Dawaj an biezaco znac co u Ciebie. Duzo zdrowka i sily :-)

reklama
Dzięki za gratulacje i życzenia,z pewnością przydadzą mi się na najbliższe 8 miesięcy.
Kozica
-Współczuję jelitówki,mam nadzieję że już z wami lepiej.

Nata-Fajnie że jesteś,mam nadzieję że sierpniówki ożyją no i nawijaj co u Ciebie.

Antylopka-Super że mieliście okazję wyskoczyć do takiej Akademii

Tomola-Na razie jeszcze nie byłam u lekarza ale to jakiś 6 tydzień.

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wróciłam z usg i moge sie też juz pochwalić, bo troszkę odetchnęłam. Jesteśmy w 12 tygodniu, termin na 18 marca. Jeszcze sporo przed nami, ale mam nadzieję że wreszcie będzie dobrze. Nie chwaliłam sie wcześniej bo była torbiel (nadal jest), ale podobno niegroźna...:sorry2:

Dziewczyny, no same radosne nowiny :-):-):-)
mrozik gratuluję i mocnooo trzymam kciuki ;-)
Tylko nam nie znikajcie teraz zakładając osobny wątek !!! :-D
Cieszę się razem z Wami :-)

mrozik - bardzo sie cieszę:tak: Trzymam za Was kciuki z całą życzliwościa:-D
Kira, Nata - chyba będziemy musiały dla siebie założyć osobny wątek, bo powoli zostajemy w mniejszości, hehe:eek:
a mnie coś bierze jakieś bierze, wszystko mnie boli, głowa to mi chyba eksploduje...:-( Komputer mi się psuje i co chwila cos mi wyskakuje...:crazy::wściekła/y: Pewnie ktos mi tu nabałaganił!!

mrozik gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-)
A u nas okazało się że to nie jelitówka lecz angina!!!!! Mamy antybiotyk i jest już lepiej.

kozica zdrówka dla maluszka, dziwnie, ze przy anginie takie rozwolnienie ;-)
Antylopka masz rację, albo zalozymy nowy watek, albo dobijemy do reszty :-p

reklama
Do góry