reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Dzięki za gratulacje i życzenia,z pewnością przydadzą mi się na najbliższe 8 miesięcy.
Kozica-Współczuję jelitówki,mam nadzieję że już z wami lepiej.
Nata-Fajnie że jesteś,mam nadzieję że sierpniówki ożyją no i nawijaj co u Ciebie.
Antylopka-Super że mieliście okazję wyskoczyć do takiej Akademii
Tomola-Na razie jeszcze nie byłam u lekarza ale to jakiś 6 tydzień.
Kozica-Współczuję jelitówki,mam nadzieję że już z wami lepiej.
Nata-Fajnie że jesteś,mam nadzieję że sierpniówki ożyją no i nawijaj co u Ciebie.
Antylopka-Super że mieliście okazję wyskoczyć do takiej Akademii
Tomola-Na razie jeszcze nie byłam u lekarza ale to jakiś 6 tydzień.
Ostatnia edycja:
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja właśnie wróciłam z usg i moge sie też juz pochwalić, bo troszkę odetchnęłam. Jesteśmy w 12 tygodniu, termin na 18 marca. Jeszcze sporo przed nami, ale mam nadzieję że wreszcie będzie dobrze. Nie chwaliłam sie wcześniej bo była torbiel (nadal jest), ale podobno niegroźna...

Antylopka
Potrojna mamuska
mrozik - bardzo sie cieszę
Trzymam za Was kciuki z całą życzliwościa
Kira, Nata - chyba będziemy musiały dla siebie założyć osobny wątek, bo powoli zostajemy w mniejszości, hehe
a mnie coś bierze jakieś bierze, wszystko mnie boli, głowa to mi chyba eksploduje...:-( Komputer mi się psuje i co chwila cos mi wyskakuje...
Pewnie ktos mi tu nabałaganił!!

Kira, Nata - chyba będziemy musiały dla siebie założyć osobny wątek, bo powoli zostajemy w mniejszości, hehe

a mnie coś bierze jakieś bierze, wszystko mnie boli, głowa to mi chyba eksploduje...:-( Komputer mi się psuje i co chwila cos mi wyskakuje...

reklama
Podziel się: