reklama
kozica
mama Jakuba i Juliana
mrozik ja już nic na ten temat nie mówię bo aż mi wstyd że tyle zamieszania robię
już mi się tyle razy wydawało że może coś ruszy... myślałam że znam swoje ciało a tu lipa! Ja na forum to z pewnością dziś wieczorem będę! Zapowiada się ładna pogoda więc dzień spędzę na dworze z Kubą (tak jak wczoraj).
A co u Ciebie słychać? Jak dzieci?

A co u Ciebie słychać? Jak dzieci?
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kozica - pisz pisz. Przecież każda cie doskonale rozumie, bo też przez to przechodziłyśmy. Ja od 36 tygodnia to codziennie myślałam że urodzę 
A u nas standard - Wiki chora. Ma anginę ropną. W sobotę dostała goraczki. W niedziele powyżej 39 miała i nie dało sie zbić ani syropami ani czopkami. Podjechaliśmy do naszego lekarza i dał antybiotyk. Wczoraj było jeszcze bardzo źle. Dzisiaj odrobinę lepiej
Filip też cos dycha, ale w niedzielę go obejrzał lekarz i mówi że nic nie widac, nic nie słychac. Zyrtec tylko kazał dac, bo go dodatkowo na buzi zsypało.
A u nas standard - Wiki chora. Ma anginę ropną. W sobotę dostała goraczki. W niedziele powyżej 39 miała i nie dało sie zbić ani syropami ani czopkami. Podjechaliśmy do naszego lekarza i dał antybiotyk. Wczoraj było jeszcze bardzo źle. Dzisiaj odrobinę lepiej
Filip też cos dycha, ale w niedzielę go obejrzał lekarz i mówi że nic nie widac, nic nie słychac. Zyrtec tylko kazał dac, bo go dodatkowo na buzi zsypało.
Antylopka
Potrojna mamuska
kozica - trzymam kciuki aby była lekko, łatwo i przyjemnie jak juz się zacznie
Pamiętam jak ja sie wkurzałam, że tyle czasu cisza....
kozica
mama Jakuba i Juliana
Wesołych Świąt!
Jesteśmy już z Julkiem w domu. Mały urodził się SN 20.04 o 15.05, ważył 3740, 55cm długi, dostał 10pkt. Czujemy się dobrze tylko krocze mnie boli bo miałam nacinane i teraz szwy ciągną :-( walczymy też o laktację bo coś mało mam mleka. Trzymajcie się!
Jesteśmy już z Julkiem w domu. Mały urodził się SN 20.04 o 15.05, ważył 3740, 55cm długi, dostał 10pkt. Czujemy się dobrze tylko krocze mnie boli bo miałam nacinane i teraz szwy ciągną :-( walczymy też o laktację bo coś mało mam mleka. Trzymajcie się!
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kozica - i jak święta minęły w większym gronie? Julek grzeczny? Jak Kuba reaguje na braciszka?
A Wam dziewczyny jak minęły święta?
Antylopka jak francuskie święta?
Mój kuzyn do swoich braci też poleciał na święta do Paryża. Ale chłopak zdolny. Odstawili go koledzy na lotnisko, postawili w kolejce do odprawy, a ten wyszedł po hot doga i jak wrócił juz było pozamykane. Musieli mu bilet załatwic na autokar i autokarem się tłukł
A Wam dziewczyny jak minęły święta?
Antylopka jak francuskie święta?
reklama
kozica
mama Jakuba i Juliana
Święta minęły spokojnie, Julek dużo spał ;-) a Kuba jest rewelacyjny jak na razie nie było oznak zazdrości, wszystkim mówi że ma braciszka i powtarza że Julek jest śliczny ;-) To pewnie dlatego że mąż do pracy w tym tygodniu nie chodzi a w domu mamy jeszcze babcię i dziadka więc Kuba ma się z kim bawić.
mrozik a Wasze święta jak spędziliście?
mrozik a Wasze święta jak spędziliście?
Podziel się: