reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Olu, chłopak jak marzenie!! Ech, dla takich moja Mała będzie tracić głowę :)

A co do sportów, to Ola będzie wszędzie z nami jeździć - narty obowiązkowo. Mnie samą rodzice uczyli jak jeszcze 3 lat nie miałam, więc mojej Małej też nie odpuszczę. I oczywiście wycieczki górskie. Już nawet oglądaliśmy nosidełka profesjonalne. Doczekamy tylko, aż Mała zbliży się do roku i wio w górki!! Już ją nawet w brzuszku na Turbacz wyniosłam :) Pojechaliśmy z mężem na 2 dni, a babcia siedziała w tym czasie w Kościele i modliła się, żeby Kruszynce nic się nie stało :)
No i trzeba będzie pomyśleć o uprzęży dla Maleństwa, żeby mogła z nami na ściankę wchodzić :) I o rowerku :) Ale to już później. I jeszcze basen, i łyżwy - w końcu mamusia kilka lat jeździła, to Oleńka też chyba spróbuje :) Oj, będzie się działo :)

reklama
No to ja po wizycie. Maly - bo to chlopak - ma sie dobrze i niczego mu chwilowo nie brakuje. Wprawdzie faktyczna analize zdjec dostane dopiero na nastepnej wizycie (bo tu zdjatka robi technik a potem omawia je specjalista) ale wedlug jej komentarza i oceny wszystko jest jak w najlepszym porzadku. Maly tak ogolnie prawie cala sesje spal a jak go rozbudzono to ssal kciuka i odganial sie druga reka. Najwazniejsze, ze pokazal klejnoty. Jak sie wieczorkiem dorwe do skanera to moze wkleje zdjatko :)

Ja mam USG polowkowe dopiero za 3 tygodnie- 23 lutego i mam nadzieje ze poznamy wtedy plec maluszka.
Troche sobie poczekam....
Maluszek jest bardzo ruchliwy, gin tak powiedzial.:)))))Superowsko!!!Przykladal mi jakis sprzet do brzucha i bylo slychac jak sie dzidzia rusza...
Mam do zrobienie mocz morfologia i toxoplazmoza IGM.

a ja z badań - na hormon tarczycy9czy cos takiego)..w poniedziałek sie wybiorę :p (nienawidze pobierania krwi- a chyba do tego pobiera sie co??? :) :D( pytam powaznie :mad: ;D ;D

ach.. i muszę sie zebrac i zeskanowac fotki mojej Malutkiej - już tyle ich ma.. wczoraj kolejne 4 doszły do kolekcji - Pani wydrukowała nam fotę - ustek :), cipuszki :):) :D , płucek i serduszka :) , a takze Dzidzi( na tyle ile sie miesciła w kadrze:).. Postaram sie jeszcze dzis wkleić ::)

Rusałko, nie chcę Cie denerwować, ale na hormon tarczycy trzeba się dać ukłuć. Nie bój się. Pomyśl sobie o porodzie przy pobieraniu krwi i zobaczysz jakie to przyjemne ;) ;) ;) ;) ;)

tak myslałam..brr.., ale czego sie nie zrobi dla dobra siebie , a przede wszystkim Dzidzi :)- mojej kochaniutkiej Klaudyś:)
a jest chyba ze mna cos nie tak..bo wczoraj ( i zazwyczaj tak mam), ze jak sie denerwuję, to czesto albo wymiotuję, albo mnie tak "drze" na wymioty i nic jesć nie mogę..a do tego jak załoze golf wówczas, to mdli..i dusi...Wczoraj miałam dosc stresowa sytuacje i łomatko- czułam sie potwornie xle..., wiec te badanka zrobię lepiej.. :-[

Rusalko co to za obijanie sie? gdzie Twoja Klaudysia? tak zareklamowalas i nic nie pokazujesz ::) ;)

dzisiaj widzielismy malego i pan doktor powiedzial, ze jest duuuzy i sliczny (co bylo widac :D )
wazy okolo 900gram
widzielismy wizualizacje tetna serduszka i slyszelismy jak bije szybciutko :D
a maluszek ziewnal dwa razy :D
stwierdzilismy z panem doktorem, ze chlopak sie poprostu nudzi hihi
poza tym wszystko ma w porzadku i dobrze rozwiniete i widac ze mu dobrze u mamusi :D (to tez pan doktor stwierdzil)
wszystkie narzady widzielismy, wszystkie OK
dzidzia duza jak na swoj wiek wiec jak jeszcze dodalam, ze u nas w rodzinie wszystkie dzieci ok.4kg to zartowal, ze ja taka malutka, a te dzidzie bedzie trzeba wydobyc hehe

reklama
No proszę nasz Kuba w poniedziałek ważył 430g w czwartek juz 480 a tu proszę 3 tygodnie różnicy i drugie tyle wagi!!!!!!! Super i aż strach pomyśleć jak nasze nasze małe fasoleczki rosna ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry