reklama

Nasze sny w ciaży:)

reklama
Kasiu. Ty chyba wczoraj miałaś rocznicę ślubu - najlepszego;-)

Ponoć wczoraj w nocy obudziłam mojego M i mu powiedziałam tak:
wiesz co...jedno świństwo zrobiliśmy. Kupiliśmy węza i ani razu go nie nakarmiliśmy i zdechł...I ten drugi w tamtym pokoju też...

Czasem zdarza mi sie gadać przez sen:sorry2:

Kasiu. Ty chyba wczoraj miałaś rocznicę ślubu - najlepszego;-)

Ponoć wczoraj w nocy obudziłam mojego M i mu powiedziałam tak:
wiesz co...jedno świństwo zrobiliśmy. Kupiliśmy węza i ani razu go nie nakarmiliśmy i zdechł...I ten drugi w tamtym pokoju też...

Czasem zdarza mi sie gadać przez sen:sorry2:
Kaka posikałam się:-D:-D:-D

moj M też gada przez sen wczoraj się obudził i mnie się pyta czy paciorek zmówiłam :szok:, no to jak tak to teraz on mówi i przekręcił się na drugi bok i spał dalej. :rofl2:

wczoraj pisałam że nic mi sie nie śni a teraz przypomniało mi sie że dziś w nocy WYśNIłA MI SIE DZIEWCZYNKA i jeszcze tak chamsko zaglądałam czy na pewno:-D

wczoraj pisałam że nic mi sie nie śni a teraz przypomniało mi sie że dziś w nocy WYśNIłA MI SIE DZIEWCZYNKA i jeszcze tak chamsko zaglądałam czy na pewno:-D

Ponoć sny się sprawdzają na odwrót :szok: chociaż mi raz się sniło, że urodzę syneczka a raz , że córeczkę. :baffled::baffled: Cos się musi sprawdzić ;-)

Mnie się śniło ostatnio, że kupowałam sobie piękne, granatowe dżinsy rurki, zakładałam do tego szpilki i byłam taka podjarana, a rano założyłam moje wielkie portki z golfem pod cyce i trochę mi się humor popsuł :baffled::-(

reklama
Mnie się chłopczyk śnił - widziałam jak kroili do cc moja koleżankę a do mnie się później lekarz zwrócił, że po wszystkim i jest synek.
Taki śliczny.
Lekarz mówi to pani synek a ja :szok:
Strasznie dziwny sen, bo to ja powinnam rodzić hmmm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry