reklama

Nasze spotkania

reklama
Hej dziewczyny ja dopiero zawitałam po tygodniu tak jak wczesniej sie deklarowałam pisze sie na jutro także Marta jak możesz dopisz mnie wraz z Mateuszkiem, a na AktywnychMamach wogole nie moge sie zalogować

A tak wogóle to przypomnijcie o któej to spotkanko jak mozecie...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja dopiero zawitałam po tygodniu tak jak wczesniej sie deklarowałam pisze sie na jutro także Marta jak możesz dopisz mnie wraz z Mateuszkiem, a na AktywnychMamach wogole nie moge sie zalogować

A tak wogóle to przypomnijcie o któej to spotkanko jak mozecie...

Marzenka super że będziecie...o 11 w Bugi!!!!

dziewczyny, dziękuję bardzo za spotkanko, młio było znowu się z wami zobaczyc i poznac nowe mamusie i dzieciątka osobiscie:tak::tak: Mokołaj mial w końcu towarzystwo w swoim wieku:-D:-D:-D:-D:tak::tak:

szkoda tylko że ekspert nie dojechał, Marta, może nastepnym razem trzeba mapke dołączyc:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny, dziękuję bardzo za spotkanko, młio było znowu się z wami zobaczyc i poznac nowe mamusie i dzieciątka osobiscie:tak::tak: Mokołaj mial w końcu towarzystwo w swoim wieku:-D:-D:-D:-D:tak::tak:

szkoda tylko że ekspert nie dojechał, Marta, może nastepnym razem trzeba mapke dołączyc:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dmapkę albo przewodnika, bo Lublin taka metropolia, że każdy by się zgubił:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję za wspaniałe spotkanie :-D

Martusia to takie było wytłumaczenie eksperta że zabłądził ??

wiecie co nie jeżdżę samochodem a w telefonie mam gps'a :-D
a na każdym telefonie działa google maps ....

reklama
Wstępnie ustalam spotkanie na 15-go września na 16:30 - na prośbę pracujących mamusiek - zobaczymy ile będzie chętnych:tak:. Jak nie pasuje to jestem otwarta na sugestie;-):tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry