• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze spotkania

reklama
Hej dziewczyny ja dopiero zawitałam po tygodniu tak jak wczesniej sie deklarowałam pisze sie na jutro także Marta jak możesz dopisz mnie wraz z Mateuszkiem, a na AktywnychMamach wogole nie moge sie zalogować

A tak wogóle to przypomnijcie o któej to spotkanko jak mozecie...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja dopiero zawitałam po tygodniu tak jak wczesniej sie deklarowałam pisze sie na jutro także Marta jak możesz dopisz mnie wraz z Mateuszkiem, a na AktywnychMamach wogole nie moge sie zalogować

A tak wogóle to przypomnijcie o któej to spotkanko jak mozecie...

Marzenka super że będziecie...o 11 w Bugi!!!!

dziewczyny, dziękuję bardzo za spotkanko, młio było znowu się z wami zobaczyc i poznac nowe mamusie i dzieciątka osobiscie:tak::tak: Mokołaj mial w końcu towarzystwo w swoim wieku:-D:-D:-D:-D:tak::tak:

szkoda tylko że ekspert nie dojechał, Marta, może nastepnym razem trzeba mapke dołączyc:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny, dziękuję bardzo za spotkanko, młio było znowu się z wami zobaczyc i poznac nowe mamusie i dzieciątka osobiscie:tak::tak: Mokołaj mial w końcu towarzystwo w swoim wieku:-D:-D:-D:-D:tak::tak:

szkoda tylko że ekspert nie dojechał, Marta, może nastepnym razem trzeba mapke dołączyc:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dmapkę albo przewodnika, bo Lublin taka metropolia, że każdy by się zgubił:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję za wspaniałe spotkanie :-D

Martusia to takie było wytłumaczenie eksperta że zabłądził ??

wiecie co nie jeżdżę samochodem a w telefonie mam gps'a :-D
a na każdym telefonie działa google maps ....

reklama
Wstępnie ustalam spotkanie na 15-go września na 16:30 - na prośbę pracujących mamusiek - zobaczymy ile będzie chętnych:tak:. Jak nie pasuje to jestem otwarta na sugestie;-):tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry